BEN YAYGARA takipçisiyim gerçek anlamda şirket olup ticaret yapan alan satan ama kötü gidişat dönemeşlrinde yayagara kopan yerler ararım zaten bu tarz şirkette siz deyin 20 ben diyim 30 u geçmez neyse bu tarz olan hisselrin eninde sonudna kendini toıparladığı malum....bu tahta bu şirketlerden olmasa da yıllar sonra haberi duyunca ilgimi çekti yaygara var mı bakmaya geldim ....sanırım kaarı al kaççcılar burdaydı genelde... KY da olsa hızlı hareket eden hisselerden spor hisselerinin özellilklede öz sermayesi eksi olan hisselerin alınamayacanı hadi alsan da bu tarz hisselerde kaarı al kaç çok durma arkana bakma aç gözlü olma karı aldıysan da kısa zamanda uğrama olayını öğrenmiş gibi duruyor... artık gelişme var bence çok yaygara kopmadı ky nezdinde..(ya da ky toptan faizde de olabil,ir bu koşullarda bu da bir olasılık neyse). Yukarıdaki arkadaşın dediği gbii büyükler kapışmış gibi... kurtlarla tango-the end... bir başka olasılık son yıllarda ky da en azından bir kısmı bilgiye yatırım yaptığından adamlar yeni taktikler geliştiriyor... iyi kaliteli kendini, ispatlamış şirketleri azar azar al at, bir daha bakma ekran başında durma anlayışına sahip portföyünü pasif yöneten ben bile haberlerde gördüm yorum yazmaya geldim bu da bir taktik olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta... çok düşmüş ya alınır mı diye kendine soran çoktur şimdi....şimdi düşününce ilk dediğimi geri aldım kurtlarla tango yeni başlıyor gibi.... temelci olarak tekniğin üstadlarından ahmet mergen üstada da selamımızı çakalım :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri