Sayfa 686/1223 İlkİlk ... 1865866366766846856866876886967367861186 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    NŞA da Vob 105 civarı, endeks 84-85 arası dip bölgesi. Bu rakamlar günlük değişir. 10 yıldır gittiği trend bu. Ha 2008 tarzı bir durumda yalan olur buralar. Yalan olursa o zaman bakarız yeni rakamlara.
    tospa sende vardır 2 cent yukaı hangı yıl kırıldı bı baksana en son.....hem yukarı hem asagı

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Endeksin son günlerdeki hareketine bakılırsa fitchin olumsuz karar vereceği belliydi. En azından benim gibi düşünen birçok arkadaş vardır. Ama yine de böyle olumsuz bir haberi göze alarak, haftasonuna hissede girmek tedirginlik yaratmıyor değil. Belki de böyle dönemlerde riski göze alanlar kazanıyordur. Bakalım....

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sp not dusurdugu gun yukarı gıtmıstı ......hhhaaaaa.......sımdıde gıtsın mıllet zannedıooo not dustude caktılaerr haftalık 12bın puanlık dusuk gezıde bıle yok

sonuç süpriz değil. yıllardır bir kez olsun cari açığı düşürmeyi başaramamış ve dış borcu sürekli arttırmış bir zihniyet..

dolar longlarımla beklemedeyim.. herkes bu 500 milyar dolar borcun ve HER YIL bunun üzerine gelen 50-60 milyar doların sadece bir rakam olmadığını anlayacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Ptesi yukarı gitse nolcak gitmese nolcak

Atları timarladilar samanlari stokluyorlar

Üsküdar'a da ne zaman keyifleri isterse o zaman geçerler

Ondan sonrada atla gel selfie
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    tospa sende vardır 2 cent yukaı hangı yıl kırıldı bı baksana en son.....hem yukarı hem asagı
    Ağam varda ekran yok. 15 gündür tatildeyim. Verdiğim rakamları grafiğini de atardım. Çoğu şeyi aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum.

6. Bizden başka yerli derecelendirme kuruluşu olan var mı,varsa bile ciddiye alan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    notun düşeceğini bilsem ben malda girmezdim mesela.
    sadece görünüm değişir diye tahmin ediyodum.
    Valla ben notun değişeceğini özellikle Arçelik'ten tahmin ettim, yoksa Arçelik'te long açardım. Baktım sürekli basıyorlar fiyatına filan bakmadan. "Dur hele, az daha bekleyeyim" dedim. Gerçi Arçelik'teki düşüş sona yaklaşmış gibiydi ama yeni durumda 10 TL'ye doğru basabilirler gibi gözüküyor.

8. Dolar long short endeks long short diyen varsa bozi bizim dükkanda

Yazsın onu oraya resmilestirsin bi bakayım

Görelim sonra o dolar longlar nerden bozulmuş

Şeffaf lik iyidir

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 686/1223 İlkİlk ... 1865866366766846856866876886967367861186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •