Sayfa 686/919 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Dolara çok bastılar ,gram altın çok düştü,yoksa az bişi altın satıp 2.60 altı alımlara devam ederdim de,bu dolar düşüşü gramı baya düşürdü,bu seviyelerde altın satmak içimden gelmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dolara çok bastılar ,gram altın çok düştü,yoksa az bişi altın satıp 2.60 altı alımlara devam ederdim de,bu dolar düşüşü gramı baya düşürdü,bu seviyelerde altın satmak içimden gelmiyor.
    Hangisinin daha yüksek getiri sunduğuna bakmak lazım. Dolar belki biraz daha düşebilir ama ons da 2000 üstü gidebilir. Karar vermesi zor.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Hangisinin daha yüksek getiri sunduğuna bakmak lazım. Dolar belki biraz daha düşebilir ama ons da 2000 üstü gidebilir. Karar vermesi zor.
    Gram altından korkum yok,o hep yukarı gider sn wasaban,benim derdim altın bozup dohol alınır mı,geçen hafta 2.50 altı alımlardan kardayım,ama şu anki alım olayı mantıklı mı bilemiyorum,sanırım almayacağım,altın da da beklentim büyük.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gram altından korkum yok,o hep yukarı gider sn wasaban,benim derdim altın bozup dohol alınır mı,geçen hafta 2.50 altı alımlardan kardayım,ama şu anki alım olayı mantıklı mı bilemiyorum,sanırım almayacağım,altın da da beklentim büyük.
    Dünyada para arzı genişlemeye devam ettiği sürece( bence 2021 ortası anca hız keser) ons daha da gidebilir. Global çapta dönen paranın karşılığı olsa, ons 5000 dolar olurdu ama işte sistem değişti.

Valla ons altını kimse durduramaz.1900 lü seviyelerden,almanlar,çinliler,hintliler ve dahi biz dünyanın fiziki altınını talep ediyormuşuz,o kadar fiziki altını millete ucuza vermezler veremezler.Olay kağıt üstünde dönse korkardım,ama artık millet uyandı fiziki altın alınıyor,o kadar talebi karşılayacak fiziki altın da yok,sanalda fiyatı düşürseler millet madem fiyat bu bu fiyatdan bana fiziki altın ver diyecek,o kadar fiziki altın da piyasada yok.O yüzden altından eminim de ,doholden de eminim))))))

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ons altını kimse durduramaz.1900 lü seviyelerden,almanlar,çinliler,hintliler ve dahi biz dünyanın fiziki altınını talep ediyormuşuz,o kadar fiziki altını millete ucuza vermezler veremezler.Olay kağıt üstünde dönse korkardım,ama artık millet uyandı fiziki altın alınıyor,o kadar talebi karşılayacak fiziki altın da yok,sanalda fiyatı düşürseler millet madem fiyat bu bu fiyatdan bana fiziki altın ver diyecek,o kadar fiziki altın da piyasada yok.O yüzden altından eminim de ,doholden de eminim))))))
    Ticaret bakanı artık cari dengeyi altın hariç açıklamaya başladı😂😂 Eskiden en azından enerji hariç vs ... derlerdi. Her ay altın ithalatında rekor kırılıyor

7. Bu arada garanti gıdıklamaya başladı tahtayı

8. Aşı açıklaması geldi. Ons çakıldı, thy vs... uçuşa geçti

Sayfa 686/919 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •