Originally Posted by baran6734 Her zaman ki gibi demi doğru diyorsun başkan.. Levyeyi kıçına kıçına vuruyoruz, napak
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Levyeyi kıçına kıçına vuruyoruz, napak Reyizz, Önemli olan levyeyi doğru kullanmak... Levyeyi furacaksın mabadine,sokmayacaksın... Aman diyim...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Originally Posted by *Bozkurt Levyeyi kıçına kıçına vuruyoruz, napak önceki gün leyveci kafasına kafasına vuruyordu dün levyeyi levyecinin kıçına montelediler bugün levyeyi montelenen yerden çıkardı gene kafasına kafasına vuruyor levyeci ky ye ky levyeciye sonra hep beraber kime
bir halt olacağı yok.
" Ve ilâveler ile aynen zih.. "
Tom fıçırı 29.790 dan dönebilebilecek mi bakalın....
Originally Posted by EMEKDAR Tom fıçırı 29.790 dan dönebilebilecek mi bakalın.... dow kapanışa -1000 der mi diye bakıyorum merak işte
Originally Posted by ayhan53 dow kapanışa -1000 der mi diye bakıyorum merak işte Ben vefasızlığı sevmem... cons bayım levyeyi ters tutmuş,,, ne yapayım yaane elinde mi kalsın... Bi destek atalın dedük...
Originally Posted by ayhan53 dow kapanışa -1000 der mi diye bakıyorum merak işte kamayı saplayacak gibin duruyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri