Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 686/944 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop LXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben de Mansur Yavaş gibi düşünüyorum. Atasına saygısı olmayanın vatana faydası olmaz. Ha teğmenler dindar değildir belki ateisttir ama ülkenin kurtuluş savaşında yer almış atasına saygısı olacak. Vatan bayrak sevgisi olmayanların tehlikelidir. İstanbul da Orduevinde iki kadın İstiklal marşı okunurken saygısızlık yapmış. O tür insanlardam bu ülke fayda görmez.

2. Videodaki referans gösterilen kişilerden Erzurum lubibrahim Hakkı kimdir?
    Erzurumlu İbrahim Hakkı hangi tarikata bağlı?
    Bu sırada hocası ve şeyhi olan İsmail Fakirullah'ın tarikatı olan “Uveysiyye” tarikatına intisap etmiştir. Büyük mütefekkir İbrahim Hakkı Hz. hadis ve fıkıhta, tasavvuf ve edebiyatta, psikoloji ve sosyolojide, tıp ve astronomide ve pek çok ilim dalında büyük bir kudret ve yetenek göstermiştir.

Buyur tarikata bağlı bir adam . Tarikatlar kapatılsın mi devam mi etsin?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Videodaki referans gösterilen kişilerden Erzurum lubibrahim Hakkı kimdir?
    Erzurumlu İbrahim Hakkı hangi tarikata bağlı?
    Bu sırada hocası ve şeyhi olan İsmail Fakirullah'ın tarikatı olan “Uveysiyye” tarikatına intisap etmiştir. Büyük mütefekkir İbrahim Hakkı Hz. hadis ve fıkıhta, tasavvuf ve edebiyatta, psikoloji ve sosyolojide, tıp ve astronomide ve pek çok ilim dalında büyük bir kudret ve yetenek göstermiştir.

Buyur tarikata bağlı bir adam . Tarikatlar kapatılsın mi devam mi etsin?

Bugün ki sistemde tarikat kapatılmalı. Çünkü tek amacı o şeyh denenlerin dünyevi hayatının garanti altına alınması. Öldürülen bir adam vardı onun haricinde dini söylemler de bulunup şaşalı hayatı olmayan bir iki kişi vardır gerisi hep tüccar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şimdiki tarikatlarla o zamanınkiler çok farklı..Eskiden tarikatlar eğitim yuvasıymış.Halk orada okul gibi eğitim alırmış..ŞEYHLERİ,mücahit- cihatcıymış..Bizzat savaşanlar var.

SEYH ŞAMİL-SÜTÇÜ İMAM vs...Kuvvayi milliyede- özellikle doğu illerinde savaşanlar bunlar.

Ben şimdikileri kastediyorum.

5. Ben bir gün emlaga tebliğ edeceksem hoşgörülü olmam lazım. Herkes dinini gerçek Müslüman gibi yaşamış olsa bu kadar ateist deyist olmaz. Önce biz kendimizi düzelteceğiz sonra onlara sıra gelecek. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bir gün emlaga tebliğ edeceksem hoşgörülü olmam lazım. Herkes dinini gerçek Müslüman gibi yaşamış olsa bu kadar ateist deyist olmaz. Önce biz kendimizi düzelteceğiz sonra onlara sıra gelecek. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
    Mesela nasıl hogörülü olalım...SOMUT KONUŞALIM...

-AKP ye oy veren 20 milyona; AKKOYUN diyor...

-Müslümana,mitilojiye inanan ahmak sürüsü muamelesi çekiyor..

-ADEM-HAVVA olayını karşıtı olan evrimi(bilimsel temel olmamasına ragmen) sürekli kafamıza vuruyor...

-siyasal aleviciliği KULLANARAK,MÜSLÜMANA,siyasal islam diyerek..defalarca defalarca hakaret ediyor...

-Müslüma,yobaz-gerici-çorap kokanlar diyerek tezyif ediyor...

Şimdi nasıl hoşgörülü olacaksın.HRİSTİYANLIK GİBİ.SANA TOKAT ATARLARSA DİĞER YANAĞINI ÇEVİR..Bunu mu yapalım..
    İSLAMIN KENDİNİ koruma refleksini duymadın mı?..CEVAP VERME HAKKINI kullanmayalım mı?

.SEN BİRAZ KİTAP OKU..CİDDİYİM..MADEM MÜSLÜMANSIN PEYGAMBERİN HAYATINI OKU.CİHAT-İZZETİ İSLAM;ÜMMET bu kavramlara bak..

-mesela nasıl ÖRNEK OLALIM..SİYAHİLERİN-DON FANTEZİSİ İLE Mİ?

Defalarca viob dedin..başka bir eleştirin olmadı.Ben çok SAKİL bulduğum halde ve sekuler arkadaşlar bile basit-müstehcen bulmasına ragmen..BEN bunu yüzüne vurmadım.

-Bir kere bile GAZZE MAZLUMLARINI ağzına almadın..Dine defalrca hakaret edildi..Değil savunmak onlara gül attın..

yemişim böyle POMPİKCİK müslümanlığı..

Dik başlı olamaya gerek yok ama bazen dik durmak lazım..

ŞUNU ÇOK YANLIŞ ÖĞRENMİŞSİN..İSLAM ASLA ASLA HOŞGÖRÜ DİNİ değildir.İSLAM HAKTAN -DOĞRULUKTAN YANA TARAFTIR.
    Doğruyu uslubunca mutlaka söyler.POZİSYON ALIR.

ZULUM VARSA,EN azından kınar.İSLAMDA,ümmet vardır...

7. Tarikat ne demektir
    bir dinin içinde, özellikle İslamlıkta, tasavvufa dayanan ve kimi ilkelerle birbirinden ayrılan kollardan, Tanrı’ya kendine özgü bir tarzda, ayrı tarzda ulaşma savında olan yollardan her biri.

Buradan aldığın eğitimle yapay zekâ, mühendislik veya benzeri beşeri bilimlere harcayacagin zamanın en azından yarısını "iyi niyetli şeyh" inin gosterecegi yolda harcayacaksin ve rakiplerine yetiseceksin. Becerebilinirse tebrikler.

teknik olarak haftalıkta AL devam ediyor

(aynı barları aynı çizgiler ile işaretledim )

kırmızı üstünde AL'a geçiş... yukarı gidiş.. geri gelip tekrar çizgilerden biri veya birkaçını deneyerek İKİLİ DİB'ini yapış

ve devamında yükselen trend (mavi kutular)

boş kutuyu doldurabilecek argümanları olanlar, yükselen trend bekleyebilir

Sayfa 686/944 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •