Sayfa 687/948 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by tahteravalli Yazıyı Oku
    Tam 6 senedir buradayım.70 kuruşa düştüğü zaman da terketmedim şimdi hiç terketmem. Kağıda bağladığım parayı zaten yok sayıyorum. Batarsak beraber..!!!
    Hocam niye batacağız.
    Özbalı.arsa ve fabrikasıyla.almaya kalksan kaça alırsın.üstelik.fabrika
    Gece gündüz çalışıyor.haberleri geliyor.
    Bu kağıdın.halka.arzı.5 sene önce.4 tl.den yapıldı. Bu kağıt.erciyasla.
    Eninde sonunda birleşecek diye
    Bekliyorum.birleştikten.sonra.bu.kağıt
    Kademe kademe.kazandırmayacak.
    Zengin edecek ( elindeki lot miktarına göre)
    Benim incelediğim. Kağıtlar.
    % 700 ila 3000 arası kazandırdı
    Ama biz sabrederek o ayrı konu
    En yakın kağıt kozaa
    1.4 den takibime almıştım şimdi
    7 lerde.kozaa topiğinden geçmiş yazılarım okunabilir
    Eskilerden.boch fren 47 den
    1500 gördü.aslan çimento.29 dan
    700 ü gördü..varyo.1'31 den 15 i gördü
    Bu kağıtlarda sabredemedim.
    Ama Özbalda sonuna kadar gideceğim
    Ytd.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dmsas a da bakalım ceza gelecek mi olağan dışı fiyat hareketleri vardı bizim kağıda benzer hareketlerdi .

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Evet yasaklı (@ SPK'a göre) bir haftanın ortasına geldik..

İşlemlerde değişen bir şey varmı.HAYIR..Sadece işlem azalışı var,o da işlem yapmaktan çekinen KY faktörü..

İşlemlerde taktik 25-30 günden farklı değil @zamandurdemek dikkat çekmişti o işlemlere..

İşte bugünkü işlemler..

Sabah açılış (disket)seansında Vakıf yatırımdan İş yatırıma geçen işlemle başlamış..

Sonrasında araya sokulan rutin işlemler..

Günlük de günü sıfırlayan MLB ;aldığı ve satığı malda 16.00 kadar 0.0027 karda idi 17.44 ve 17.58 işlemleri ile zararda kapattı günü..

Görülüyor ki 30-35 gündür devam eden bu manzara şirketin #SPK ya yeni değerlenme ve müracaatına kadar devam edecek..

Borsa İstanbula kote için Mayıs ayında başvurmuşlardı..

Az kaldı....
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

4. eminimki şimdi harıl harıl düşünüyorlardır.başka hangi cezayı yiyebiliriz diye.

5. 2.66 ve 2.70 de yüklü satış var

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu hissede dönen dolap nedir 15 yıllık bir borsacı olarak anlamadım. Diyelim ki bazı yatırım kuruluşları yada bazı spekülatörler hissede gayri nizami işlem yapıyor. Bunun suçlusu şirket mi olur, spk olarak git o yatırım kuruluşuna yada spekülatöre ceza ver. Bu nasıl mantıktır ki biz küçük yatırımcılar art niyetli insanlar ile spk arasında eziliyoruz. Durum aynen şuna benziyor; (Sen düzgün efendi bir seyircisin ama öte taraftan serseri ve fanatik bir taraftar var, maç izlerken stadyumda serseri kişi sahaya şişe atıyor ve taraftarı olduğun takım ceza alıyor. sen bir hafta sonra takımını izlemekten mahrum kalıyon, kulübün (örnekte yani şirketin) zarar görüyor. Kulüpmü dedi ey fanatik git maç oynanırken sahaya şişe at. Kulübe ceza vereceğine git şişeyi atan kişiyi yakala ve ver 3 yıl hapis) Bir yanlış var ama ne ben anlamadım.

7. Sayın Taha ,2.66 ve 2.70 deki yüklü satışları kimin koyduğunu öğrenirseniz yakınmalarınıza cevap bulursunuz. Malasef başından beri aynı oyun oynanıyor. Ve SPK buna seyirci kalıyor. Malesef bazan SPK bu oyuna bilerek veya bilmeyerek alet oluyor. Kağıt ne güzel 3.40 ları geçip giderken neden SPK önünü kesti dersiniz ?

Sayfa 687/948 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •