Sayfa 688/948 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. bir ortak satışı vardı ziraat üzerinden. ne oldu o lotların satışı tamamlandı mı?

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    bir ortak satışı vardı ziraat üzerinden. ne oldu o lotların satışı tamamlandı mı?
    Sn.emekli bırakın satmayı adam alıma geçti

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Aslolan şirketin bir yeniden yapılanma atağına geçmesidir ,bir hareket olacak çırpınıyorlar para kazanmak için diye bir hava estirmelidirler , bu birleşme ve reklam bombardımanı olabilir, bir kere daha demiştim malum piyasayla ilgiliyiz silver reklamlarını uzunca bir süre ekranlarda görmeyince acaba silver battımı diye içimden bir soru geçmişti , velhasıl vatandaş mutfağını yenileyeceği zaman silveri aklına getirmesi için reklam reklam reklam , hat....ta reklam öyle cezbedici olmalı ki ev hanımlarını özendirmeli hadi bey şu mutfağı yenileyelim diye...YTD
    Sn.kitapci ne birleşmesi kasdettiğiniz

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku

Pazarlama ile Endüstrinin birleşmesini kastediyor kanımca...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Pazarlama ile Endüstrinin birleşmesini kastediyor kanımca...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Bu en az 5 sene mümkün değil. Bunu ben demiyorum. Sn . yüce insan mustaa efendi diyor. Bu geçenlerde ekonomist dergisinde verdiği röportajda 370 milyon 2017 cirosuna ulaştıklarını ve 5 sene sonra 1 milyar TL ciroya ulaştıklarını ifade ettiler. Borsadaki bizim gördüğümüz ciro 230 milyon. 40 milyon usd bu sene ciro var dediler. Yani açıkladıkları ciro 230+140 (40 milyon usd) = 370 milyon tl ediyor. Aynı koyundan 2.post ile bu rakam bulunuyor. Bunlar çok zeki malesef. Yine oyun yine tezgah var anlayacağınız. Adam kendi açıkladı ben demiyorum. Birleşme falan hikaye. Bu tahtada tek ciddi gelisme olabilir. Yabancı satışı gerisi hikaye yalan dolan. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku

Evet sn. mastori , sn roark'ın dediğini kastediyorum , böylece bilanço oyunlarının önüne geçilmiş olur , pazarlamaya yapılan indirim kar olarak cebimizde kalır, kar marjımız cazip hale gelir ve karlılığın devamlılığı sağlanır....

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.emekli bırakın satmayı adam alıma geçti

Alıma geçtiğini nereden çıkarıyorsunuz sn. mastori ???

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Alıma geçtiğini nereden çıkarıyorsunuz sn. mastori ???
    Ben seansı anlık izliyorum. Takasları da günlük takip ederim, ben alıma geçtiğini düşünüyorum. Lot sayıları toplamı bunu gösteriyor. Kabaca söyliyim; 350 - 400 bin lot arası. YTD.

Sayfa 688/948 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •