Sayfa 688/1009 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    makedonya bosna hersek hırvatistan bulgaristan
    Teşekürler

Kissak nolucak.eksi veriyoruz her ay.faiz geliriyle geçiniyoruz.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Atinaya giden varmi?gidelebilecek yermi?
    Kolay gidebilecegim yerler ariyorum.yemek kulturu olan.galiba yunanistan bizim icin en kolayi.fakat vize var.asi pasaportu zorunlu olursa yandik.
    Atina'da tarihi bölge hariç bir numara yok. Mecidiyeköy gibi. Selanik daha sevimli. Yaza denk getirirseniz Halkidiki ye de uğrarsınız. Yakın yerlerde bence en iyisi Bükreş hariç Transilvanya bölgesi

16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yeni hiç bir şey almıyorum evde iki kişiyiz bir tane eski model arabam var ev kiram yok gıda için 2000tl elektrik, su , apartman aidatı, internet, 2 telefon 1000tl ulaşım cep harçlığı görünmez giderler 1000tl toplam 4000tl minimum kıyafet yok, dışarda yemek yok fazla km yapmak yok böyle bir hayat ne kadar devam eder ki

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ben 1 yıl değil 395 gün bağladım, vade dolduğunda geldiğim yere bakacağım. O şartlarda ısrarla faizi düşürmeye ant içmiş adamlar görmüşken bana göre en doğru karar buydu. %25 faiz göreceğimi sanmıyorum, görürsek de sağlık olsun yapacak bir şey yok.
    Tl'de kalanlar külliyen zarara gidiyor.1 Yıllık sepet kur artışı bugün itibariyle yüzde 29.. Ciddi gerçekçi bir faiz artışı yapılması gerekiyor.İnsanlar üç beş kuruş fazla kazanayim diye yıllık bağlıyor onu da kur artışı süpürüp götürüyor ve zarara sürüklüyor çok yazık..
    M1 en dar para arzı yıllık yüzde 30 artmış yani para arzı hızla artıyor eninde sonunda sepet kur para arzını takip ediyor o da bugün itibariyle maalesef 30..

Bankalarda satmaya basladi mevduatciyi.hic rekabet yok.hatta dusurmek icin can atiyorlar.keser doner sap doner gun gelir hesap doner.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nermin hanım en iyilerden biridir gerçek zeytinyağ satar kendinin bile 10.000 den fazla ağacı var belki şimdi daha fazladır. halis zeytinyağıdır gerçek zeytinyağı ve gerçek fiyattır
    En alttaki 70 mi( 500ml 0.4 acid) gözlerim yandı fiyatlardan.

8.  Alıntı Originally Posted by imperial Yazıyı Oku
    Tl'de kalanlar külliyen zarara gidiyor.1 Yıllık sepet kur artışı bugün itibariyle yüzde 29.. Ciddi gerçekçi bir faiz artışı yapılması gerekiyor.İnsanlar üç beş kuruş fazla kazanayim diye yıllık bağlıyor onu da kur artışı süpürüp götürüyor ve zarara sürüklüyor çok yazık..
    M1 en dar para arzı yıllık yüzde 30 artmış yani para arzı hızla artıyor eninde sonunda sepet kur para arzını takip ediyor o da bugün itibariyle maalesef 30..
    Üstadım kızmayın da dövizde %30 artış varken neden %19 faize razı geliyorsunuz?
    Size TL'de kalacaksınız diye sözleşme mi imzalattılar?
    Sokakta bir vatandaş gelse bana 100TL ver, sana seneye 89TL olarak geri vereceğim dese ne dersiniz?
    E o zaman TCMB'ye neden 100TL'nizi verip bir sene sonra 11TL'sinin hiç edilmesine razı oluyorsunuz?
    Paranız mı bol yoksa çok mu cömertsiniz.
    Bir yerden cesaret edin girin dövize.

Ben EUR 10.01 iken tüm parayla EUR'ya girince forumda çok hakaret eden olmuştu.
    Şu an iki aylık faizini kazandım.

YTD.

Sayfa 688/1009 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •