Sayfa 689/812 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Hâlâ baskı
    Yazıklar olsun
    AA.........gömdüklerim
    Yaaa sabıırr

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    6 ay önce ucuz diye bu tahtaya 3,60 dan girdim.

Oradan bir verdiler 2,56...sözüm ona ucuz diye almıştık.

Haramiler, Tahtayı ucuz tutup (Ucuz gösterip) malı yukarıda saplıyorlar.

Sonra bir bakıyorsun şuursuzca aşağıya salıyorlar...

Uleyn, Endeks yukarıda bu tahta niye düşüyor diyorsun.?

Öyle bir dümen çeviriyorlar ki, Mal olması gereken fiyatlarda değil.

K.Y bakıyor ulan bu tahta çok ucuz görünüyor diyor, asıl tuzak ucuz görünmesi.

Haramiler öyle gösterip geçiriyor millete.

Aynen benim düştüğüm tuzak gibi...6 aydır tahtadayım, Fiyat hala 3,60 da.

Adamlar git, gel den sürüm yaparak kazanıyor.

Cuma günü endeks %0,86 düşüyor...Tahta %3,50 eksi...

Pazartesi günü, endeks %0,36 artı...Tahta %2,00 eksi...

Bugün ne oldu da tahta %2,80 artı.????

Benden 1 lot bile sökemezsin amk...

Yatırdığım paranın 4-5 katını almadan çıkmam bu tahtadan.

YTD...

3. Karnı ağrıyor ama böyle tuttukca karin ağrısı artacak yap şunu 1 dolar sonra konuşalım değil mi?
     Alıntı Originally Posted by magurus Yazıyı Oku
    6 ay önce ucuz diye bu tahtaya 3,60 dan girdim.

Oradan bir verdiler 2,56...sözüm ona ucuz diye almıştık.

Haramiler, Tahtayı ucuz tutup (Ucuz gösterip) malı yukarıda saplıyorlar.

Sonra bir bakıyorsun şuursuzca aşağıya salıyorlar...

Uleyn, Endeks yukarıda bu tahta niye düşüyor diyorsun.?

Öyle bir dümen çeviriyorlar ki, Mal olması gereken fiyatlarda değil.

K.Y bakıyor ulan bu tahta çok ucuz görünüyor diyor, asıl tuzak ucuz görünmesi.

Haramiler öyle gösterip geçiriyor millete.

Aynen benim düştüğüm tuzak gibi...6 aydır tahtadayım, Fiyat hala 3,60 da.

Adamlar git, gel den sürüm yaparak kazanıyor.

Cuma günü endeks %0,86 düşüyor...Tahta %3,50 eksi...

Pazartesi günü, endeks %0,36 artı...Tahta %2,00 eksi...

Bugün ne oldu da tahta %2,80 artı.????

Benden 1 lot bile sökemezsin amk...

Yatırdığım paranın 4-5 katını almadan çıkmam bu tahtadan.

YTD...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. gecen seneye gore adet bazli satışlarin düşmesi biraz olumsuz. bir iki ceyrek takip etmek lazım. İyi olan ise hammadde fiyatlarinda düşüş sürüyor özellikle 3 ve 4. ceyrek supriz karlar gelebilir bence. ama satislar 2-3 ceyrek daha boyle giderse tekrar dusunmek gerekebilir...

5.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    gecen seneye gore adet bazli satışlarin düşmesi biraz olumsuz. bir iki ceyrek takip etmek lazım. İyi olan ise hammadde fiyatlarinda düşüş sürüyor özellikle 3 ve 4. ceyrek supriz karlar gelebilir bence. ama satislar 2-3 ceyrek daha boyle giderse tekrar dusunmek gerekebilir...
    Satislarin dustugu yonunde bir alginiz var, gecenlerde Bilanco'daki rakamlari vererek yazdim.

Adet bazli satislar dusuyormus, bu konuda sirketten bir aciklama filan mi var, yoksa gunluk hisse fiyatina gore cikarim mi yapiyorsunuz.

Solar enerji sisteminin kurulus suresi 4 ay, yanilmiyorsam Agustos 2022 de bitecek.

Son bilanco'daki hasilat ile ilgili rakamlari bir daha yazalim.

Onceki donem dedigi 01.01.2021 ile 31.03.2021 dedigi donemde satis hasilati 50.792.812 TL.
    Bu donem 01.01.2022 ile 31.03.202 arasi satis hasilati 115.756.609 TL.

Bilancodaki bu rakkamlari, yani gercekleri, adet bazli filan diyerek neden dusuyor algisi yaratmaya calisiyorsunuz anlamak mumkun degil.

Yok boyle birsey.

Biliyorsaniz yazin, faydalanalim, ama bilmiyorsaniz, susun.

Yanlis bilgi yanlis rakam yanlis yorum, ne size ne diger ortaklara bir fayda saglamiyor.

6. Sn Tinaz siz emekliler cok asabi ve inatcisiniz neden boyle anlamış değilim Algi ve Bntas olayina gelirsek bakkal hesabiyla hesabimi yapar arada sirada dusuncelerimi de buraya yazarim. Daha once faaliyet raporunda adet bazinda satislarin belirtildiğini ve düşüş olduğunu yazdim diye hatirliyorum. Keza yazmadiysam da bu adam nerden salliyor bir soruyum deseniz bu kadar uzatmak kendinizi yormak yerine biraz daha mantıklı olur gibi. Gecen sene teneke ozelinde bakarsak 2021 ilk ceyrek 4.8 ml adet 2022 ilk ceyrek 3.6 adet satis var. Cironun 50 ml dan 115 ml na cikmasi da bunu teyit ediyor gecen sene 7-8 tl ye satilan 5 lt teneke 25-26 dan satiliyor satışlar ayni kalsa 150 ml civari bir ciro gelirdi. Ayrica trakya ile olan anlasma nisan teslim olabilir 2. ceyrek icin olumlu. Aycicek hasati Ağustos Eylül 3. ceyrek satışlarda ciddi artis beklentim var aycicek yagi krizinden dolayi. Bunlari onceden de yazdim. Hissede hep olumlu taraftayim. Ama 2-3 ceyrek takip ederim satislar artmiyorsa dusmeye devam ediyorsa dur bakalim hani yatirimlar sozlesmeler derim bir düşünürüm. Bunlar benim düşüncem. Ha bugun ben olumsuz yazdim tavan yapti desem olumsuzda yazmadim Neyse kalın sağlıcakla...
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Satislarin dustugu yonunde bir alginiz var, gecenlerde Bilanco'daki rakamlari vererek yazdim.

Adet bazli satislar dusuyormus, bu konuda sirketten bir aciklama filan mi var, yoksa gunluk hisse fiyatina gore cikarim mi yapiyorsunuz.

Solar enerji sisteminin kurulus suresi 4 ay, yanilmiyorsam Agustos 2022 de bitecek.

Son bilanco'daki hasilat ile ilgili rakamlari bir daha yazalim.

Onceki donem dedigi 01.01.2021 ile 31.03.2021 dedigi donemde satis hasilati 50.792.812 TL.
    Bu donem 01.01.2022 ile 31.03.202 arasi satis hasilati 115.756.609 TL.

Bilancodaki bu rakkamlari, yani gercekleri, adet bazli filan diyerek neden dusuyor algisi yaratmaya calisiyorsunuz anlamak mumkun degil.

Yok boyle birsey.

Biliyorsaniz yazin, faydalanalim, ama bilmiyorsaniz, susun.

Yanlis bilgi yanlis rakam yanlis yorum, ne size ne diger ortaklara bir fayda saglamiyor.

7. Dayu bunları 1 dolar olunca konuşursun.

Bu hissede konuşacak bir şey yok şu an.

Buralarda kalması Buralardan alış veriş olması satan alan alabilen olması mucize dayu.

Konuşacak bir şey yok.

He gider mi dersen, onu kimse bilmez ama gitmezse ben onun adına üzülürüm öyle söyleyeyim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yolu uzun bekleyen
    Çorbayı içer ağa
    Asıl hareketler bundan sonra bence

Sayfa 689/812 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •