Sayfa 69/462 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3693 madde; 545 - 552 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

Red face 15 gün önce yazmıştım.kopyalayıp tekrar yazdım.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    sizin geçmişte 60 TL'lere geldi dediğiniz yıl hangi yıldı? Bir de neden o değerlere gelmişti? O zaman hisseyi sürükleyen neden neydi?
    sevgili kardeşlerim.90 lı yıllardan beri bu eski adı ile tkbnk yeni adı ile klnma hisse senedini takip ederim.o yıllarda çok kısa bir sürede hisseyi 5 tl. Den 60 küsur tl ye yükselttiler.o gün de bu günkü durumun aynısı vardı.yani devlet yatırımlarını bu banka üzerinden artırmak için gerekli tedbirleri alacağız.demişti ve kağıt her gün açılışta tavan olup 11 kat gidene kadar da alım fırsatı vermedi.benim yaşımda olan borsa mesaisi yapanlar hatırlar.şimdi ise aynı dalga geliyor gibi.ben emekliyim zaman geçirmek ve bir uğraşım olsun diye çok küçük bir miktarla kağıda girdim.söylemesi ayıp olmasın 1000 lot. Tarih tekerrür ederse sıfıra yakın bir araba parası çıkarmak gönlümden geçen.bu sayfayı okuyanlar bilsin istedim.amacım kimseyi etkilemek değil.benim ki nasrettin hocanın ya tutarsa fıkrası gibi.tebessüm ettiniz ise ne mutlu....iyi hafta sonları olsun hepimize....
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    sevgili kardeşlerim.90 lı yıllardan beri bu eski adı ile tkbnk yeni adı ile klnma hisse senedini takip ederim.o yıllarda çok kısa bir sürede hisseyi 5 tl. Den 60 küsur tl ye yükselttiler.o gün de bu günkü durumun aynısı vardı.yani devlet yatırımlarını bu banka üzerinden artırmak için gerekli tedbirleri alacağız.demişti ve kağıt her gün açılışta tavan olup 11 kat gidene kadar da alım fırsatı vermedi.benim yaşımda olan borsa mesaisi yapanlar hatırlar.şimdi ise aynı dalga geliyor gibi.ben emekliyim zaman geçirmek ve bir uğraşım olsun diye çok küçük bir miktarla kağıda girdim.söylemesi ayıp olmasın 1000 lot. Tarih tekerrür ederse sıfıra yakın bir araba parası çıkarmak gönlümden geçen.bu sayfayı okuyanlar bilsin istedim.amacım kimseyi etkilemek değil.benim ki nasrettin hocanın ya tutarsa fıkrası gibi.tebessüm ettiniz ise ne mutlu....iyi hafta sonları olsun hepimize....
    90 li yillarda aciga satis varmiydi?

Yazilarin hic biri yatirim tavsiyesi niteliginde degildir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : Cakirkaptan; 07-10-2018 saat: 08:53.

3. Selam piton dediğin kağıdı aldınmı?

4. TBMM’de Kalkınma Bankası ve İçtüzük değişikliği mesaisi
    TBMM Genel Kurulu mesaisini Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketinin yeniden yapılandırılması ve TBMM İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair teklifin kanunlaşması için harcayacak.

07.10.2018 Pazar Güncelleme : 07.10.2018-12:15 Pazar
    AA
    Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi'nin yeniden yapılandırılması teklifine göre, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketinin merkezi, amacı, kaynakları, sermaye yapısı, organları, hesapları, faaliyet konuları ile karının dağıtımına ilişkin hususlar, esas sözleşmesinde belirlenecek.

4456 sayılı Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketinin Kuruluşu Hakkında Kanun ile kurulan Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketi, bu kanunun yürürlüğe girdiği tarihte Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi unvanıyla kalkınma ve yatırım bankası olarak hiçbir hukuki muameleye tabii olmaksızın faaliyetlerine devam edecek.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi personeli, İş Kanunu hükümlerine göre iş sözleşmesi ile istihdam edilecek. Personelin aylık ücret ve diğer mali hakları Banka Genel Kurulunca tespit edilecek. Genel Kurul bu yetkilerini Yönetim Kuruluna devredebilecek. Personel istihdamına ilişkin diğer hususlarda karar almaya Yönetim Kurulu yetkili olacak.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi ve iştirakleri, Harcırah Kanunu'na, Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanuna, Taşıt Kanunu'na, Türk Standartları Enstitüsü ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanuna, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Teşvik ve Muafiyetleri Kanunu'na tabi olmayacak.

İş Kanunu'na tabi çalışmak istemeyen personelin, Bankada çalışmaya devam ettirildikleri sürece mevcut statüleri ve unvanlarına ilişkin sosyal ve özlük haklarıyla istihdamlarına devam edilecek. Bu kapsamdaki personel ile devlet memurları için uygulanan yıllık artış oranları emsal alınmak suretiyle sözleşme yapılacak.

5. Uçuk ralamlar görülebilir derken.şu olasılık olma ihtimali varmıdır eger olursa demek istiyorum.eğer kalkınma bankasının halka açık olan 0.90 lık bölümü bir imtiyazlı ortak tıpkı iş bankasında olduğu gibi olma durumu

6.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    sizin geçmişte 60 TL'lere geldi dediğiniz yıl hangi yıldı? Bir de neden o değerlere gelmişti? O zaman hisseyi sürükleyen neden neydi?

Kasım Aralık 1999 da 0.50 den 5.13 e gelmiş, tabi grafik bölünmüş halini gösteriyor

Alıntı Originally Posted by erolgabakci Yazıyı Oku

Kasım Aralık 1999 da 0.50 den 5.13 e gelmiş, tabi grafik bölünmüş halini gösteriyor
    O zaman daha 50'ye kadar yolu var. Tarih tekerrürden ibarettir.

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Selam piton dediğin kağıdı aldınmı?
    selam. uyarılarınızı dikkate aldım.vazgeçtim.isabet olmuş.teşekkür ederim. eczyt aldım.
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

Sayfa 69/462 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •