15 gün önce yazmıştım.kopyalayıp tekrar yazdım.

Originally Posted by
esramarka
sizin geçmişte 60 TL'lere geldi dediğiniz yıl hangi yıldı? Bir de neden o değerlere gelmişti? O zaman hisseyi sürükleyen neden neydi?
sevgili kardeşlerim.90 lı yıllardan beri bu eski adı ile tkbnk yeni adı ile klnma hisse senedini takip ederim.o yıllarda çok kısa bir sürede hisseyi 5 tl. Den 60 küsur tl ye yükselttiler.o gün de bu günkü durumun aynısı vardı.yani devlet yatırımlarını bu banka üzerinden artırmak için gerekli tedbirleri alacağız.demişti ve kağıt her gün açılışta tavan olup 11 kat gidene kadar da alım fırsatı vermedi.benim yaşımda olan borsa mesaisi yapanlar hatırlar.şimdi ise aynı dalga geliyor gibi.ben emekliyim zaman geçirmek ve bir uğraşım olsun diye çok küçük bir miktarla kağıda girdim.söylemesi ayıp olmasın 1000 lot. Tarih tekerrür ederse sıfıra yakın bir araba parası çıkarmak gönlümden geçen.bu sayfayı okuyanlar bilsin istedim.amacım kimseyi etkilemek değil.benim ki nasrettin hocanın ya tutarsa fıkrası gibi.tebessüm ettiniz ise ne mutlu....iyi hafta sonları olsun hepimize....
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Yer İmleri