Sayfa 69/259 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 2071 madde; 545 - 552 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by emireymen40 Yazıyı Oku
    Ben de senin gibiaş sat yaptım en azından karsan zararım var yorumlarıma bak yanıltıcı yanlış bir yorum var mı 206 dan beri speğin yaptığı hareketlere yorum yapmışım ve ky aldıkça tabana götürecek demişim speğin durumu belliydi eğer ky atlamasaydı buralara gelmezdi spek kolay kolay para kazandırmaz bundan sonra muhtemelen tabanı birkaç defa bozup ky çekecektir bizimkiler de zaten hazırda bekliyor inşallah bugün ceza gelir de patron rahatlar bu şekilde rahatça milletin eline vermez hacim yapıp paraları götürme fırsatı olmaz YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeşim senin moralin bozuk anlıyorum ama bana sarma bak dünkü yazıma sattım diye yazmışım aksi düşüncem olsa yazmazdım yukarı gitçek derdim kalp kırmayalım eğer yatırımcı arkadaşlar Burda yazılana göre mal alıyorsa zaten büyük hata ki zaten 10 dakikalık süre içinde yanlış bileği verdiğimi yazdım işin rastgele

2.  Alıntı Originally Posted by bolein Yazıyı Oku
    Malum şahsın elinde kalan mallar pazarlanıyor. Bir önceki pazarlamada aynen bir gün önce sert yukarı yapıp burdan döner diyenlere milyonlarca lot satılmıştı.
    Ne kadar var elinde

3.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Ne kadar var elinde
    Asıl malları Enver bey sattı

4.  Alıntı Originally Posted by sonsuzhasret Yazıyı Oku
    Asıl malları Enver bey sattı
    Kalanı soruyorım Enverin elinde.
    Hem nerden bey oluyor yıllardır borsada milletin parasını çarpan kan emici

5.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Kan emici man emici her ne haltsa 3.5 dan 2lere kadar mal döşedi yanlış bilgi vermeyeyim kaptan kontrol edin ya 10 ml tl ilk mal sattı diye hatırlıyorum

6. Arkadaşlar, iyi güzel de üç beş tane ky nin olduğu bir kağıtta, ekonominin boka sardığı bir ortamda, bu kadar lotu alacak babayiğit nerde? Bence bu ****nin oğlu, yasal virman yapıyor saç ayaklarına. Sağ cepten sol cebe aktarıyor. Çok daha büyük bir oyunun peşinde. Tamamen kendi görüşümdür.

7.  Alıntı Originally Posted by birkelime Yazıyı Oku
    arkadaşlar, iyi güzel de üç beş tane ky nin olduğu bir kağıtta, ekonominin boka sardığı bir ortamda, bu kadar lotu alacak babayiğit nerde? Bence bu ****nin oğlu, yasal virman yapıyor saç ayaklarına. Sağ cepten sol cebe aktarıyor. çok daha büyük bir oyunun peşinde. Tamamen kendi görüşümdür.
    nokta.....

8.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Büyük satışa başlamadan evvel %39 idi sora %17 ye kadar sattı. Dün %25 'e kadar aldı . Bu günü yarın sabah görürüz.
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

Sayfa 69/259 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •