Tabi söz konusu Galip olunca kimse düşer veya çıkar vb. hiçbir yorum yapamıyor ben de buna dahil. Hele bir yarın kartlar dağıtılsın o zaman belki yorum yaparız.
Tabi söz konusu Galip olunca kimse düşer veya çıkar vb. hiçbir yorum yapamıyor ben de buna dahil. Hele bir yarın kartlar dağıtılsın o zaman belki yorum yaparız.
1-bu hissede açığa satış kimse yapamaz.açığa satış yapanları ..ikinden asarlar.
2-bazı kişiler ikinci seans tavan olur diye speğe tacirlik ve yardım ettiler.bu tür yorumlara inanarak mal alanlar hayatının en büyük iflasını yaşar.
3- bu adamlar bu tahtayı 0.45 kuruştan başlayarak yaptılar.al -satlarla maliyetini 0.40 kuruşun altına düşürmüşlerdir. 1 liraya kadar satıp çıksa yine iyi para kazanırlar.
4-euyo'da olduğu gibi fiyatı yükseltiler ve bu fiyatlardan itibaren malları küçük yatırımcılara verip % 100 bedelli sermaye artışına gidecekler.the end.
Galip = Kumar
Kumarı oynatan kazanır.
Ky nın bu ihtimali SIFIR.
GİDİP PARANIZLA DOSTLARINIZA YEMEK ISMARLAYIN.
GALİBE VE DÖLLERİNE DEĞİL.
metronun brokerları uyuyor şimdilik sanırım
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
valla adam zorla gir demiyor ben dayanamadım atladım dün ...eşşeklik biz ky da kimse kusur bkmasın ytd.
Rüzgara göre konuşma ykgyo da düşük maliyetli olmanın avantajı ile az para kazandığında yok 3 kaledir.En az5 olur bilemedin 7 olur diye milleti gaza getiriyordun.Arkadaşlar burada Galip var dikkatli olun demiyordun.Birde nerede Galip var onun sayfasında pusuda bekliyorsun.
toparladı gibi... ytd.
Yer İmleri