Sayfa 69/429 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 545 - 552 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by börkü Yazıyı Oku
    galibin tüm kağıtları ters takla acaba bürüt takasın kokusunu mu aldılar bunlar...inşallah hadi bakalım..
    Bende hissetim ancak iş işten geçmişti...azıl yarın nolacak diğer kağıtlarında...kendi hissesinde birinde uygulanmadı bu bürüt...bakalım adalet ne kadar tecelli edecek...

2.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    Arkadaslar topluca geçmiş olsun bize. Bana bi zahmet bu iş yatırımın kaç gündür bukadar yüksek maliyetle niye aldığını açıklayabilecek olan varmı? Budami aynı kişi? Eger öyleyse onunda elinde lot kalmış olmuyormu?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    daha once yazdim.is yatirimdanda galip ozturk islem yapar.ama maliyeti yinede eksi 4 tl.bedava verse 5 trilyon ustu kari oluyor.2 tlye verse 10 trilyon.sizin paralar malesef galip ozturkte.borsaya yeni girenlerden carpmadigi yoktur.hisse sizi hipnoz eder tavsanin isiga tutuldugu gibi...galipin tek sevdigim yonu herkese herzaman satis sansi vermistir.ama satmadiysaniz...hayirlisi artik. is yatirim neden aliyor meyronun mallarini islem yapip bize alis gosteriyor.gun icinde asagi yukari 10 kez devre kesici uygulayip ikna ediyor almaya hissesini...sonra ky bakiyor aaa is yatirimin maliyeti benden yuksek o aldiysa var bir bildigi diye avunuyor.yok oyle bisey...ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Yarın taban 2 50 telefon bankacıligi ile satsan yüzde 45 zarar

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hocam daha detaylı açıklarmısınız allah rızası için. brüt takası. yani yarın kesin taban 2.50 yi görecekmi ? ve o günden sonra düşmeye devam mı edecek ? emirlerimi artık internetten değil telefondan verecem bunu anladım.

4.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    eğer spk bu hareketlere göz yumuyorsa bilinki kendileride işin içindeler.resmen dalga geçiyorlar.yazık kimse bulaşmasın bence kazanayım derken çok kaybedersiniz.ytd
    dun bu yazıyı paylaşmıştım umarım dikkate alan olmuştur.bu işlemlerden zarar görenler bence spk ya dava açabilirler çünkü iş bittikten sonra tedbir almaları manidar değilmi.neden diğer şirketlerde çabuk davrandılar.mesala dirit spek malda yakalandı...ytd

5.  Alıntı Originally Posted by börkü Yazıyı Oku
    galibin tüm kağıtları ters takla acaba bürüt takasın kokusunu mu aldılar bunlar...inşallah hadi bakalım..
    evet bizre bekliyorduk darısı diğer kağıtlarının başına...

Alıntı Originally Posted by Arkeo_Antik Yazıyı Oku
    daha once yazdim.is yatirimdanda galip ozturk islem yapar.ama maliyeti yinede eksi 4 tl.bedava verse 5 trilyon ustu kari oluyor.2 tlye verse 10 trilyon.sizin paralar malesef galip ozturkte.borsaya yeni girenlerden carpmadigi yoktur.hisse sizi hipnoz eder tavsanin isiga tutuldugu gibi...galipin tek sevdigim yonu herkese herzaman satis sansi vermistir.ama satmadiysaniz...hayirlisi artik.ytd
    Metro yatırımını hissesi kaldimi suan

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

7. ******** bir soygun yapıldı. brüt takasa sokuyor güya küçük yatırımcıyı korumak için, sanki cigulinin yaptığı bilinmiyor manüpülasyonu. al 6 milyon lot 1,70-2,40 arasından sonra değişik aracı kurumlardaki adamlarınla ufak ufak arttır. 5,50 ye çıkar. sonra kakala gitsin. bunun adı soygundur. spk brüt takasa 2 gün önce sokacaktın ki adam elindekileri kakalayamadan 2-3 gün ardarda küçük hacimlerle tabanla kapansın. şey yaptılar bir de tüy dikmişler. allah hissesi olanların yardımcısı olsun. ytd.

BÜRÜT TAKAS NEDİR.

bürüt takasta açığa alım yada satım yapılmaz
    internetten online işlem yapılmaz.
    işlemler bankamatiklerden yada telefon ile yapılır.
    aldığın hisseyi aldığın gün satamazsın ertesi gün satabilirsin.
    satığın hissenin parasını başka hissede aynı gün kullanamazsın ancak telefonla bankanı arayıp brokere alım yaptırabilirsin.
    bunların haricinde şirket normal işlem yapar illaki taban yapacak diyede bir durum yok alıcı çok olursa yükselir satıcı çok olursa düşer bu kadar basit.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 69/429 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •