Sayfa 69/673 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 545 - 552 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Hayek ustam , sen bu hissede eskiden beri varsın. Bir yorum yap. Bunlar hissedeki düşüşü neden yaptırdilar. Kar realizasyonu olamaz. Öyle fazla bir çıkış yapmadı ki. Bilanço şahane . Düşünüyorum neden diye. Geçerli hiçbir neden yok. Ben 4,29 olduğunda satmadım. Daha gidecek yolu var diye . Ky. nin satmasını bekliyorlarsa boşuna beklerler 4,29 a satmadım. 3,26 ya mı satacam. Onu mu bekliyorlar. Şahsen ben satış hedefimi 5 TL. lere çıkarttım.

2. Bu kerkenezlerin hissenin fiyatını , hiçbir sebep yokken , hem de şirket 11,5 Milyon kar açıklamışken bir günde 4,00 TL. den 3,30 TL. lere indirmesinin ve sonra da 3,26 TL. lerde süründürmesinin arkasında hain bir planı olduğuna eminim. İnşallah bu hain planı birileri bozar da bunların yaptığı bu pis plan kendi ayaklarına dolanır. Alma mazlumun ahını , çıkar aheste aheste .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    elini korkak alistirma yogun satislar bekliyoruz trader kardesler, bu kadar mi yani😊

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    elini korkak alistirma yogun satislar bekliyoruz trader kardesler, bu kadar mi yani😊

%100 butun portfoyumu bu hisse icin ayirdim bir ky olarak.

trader kardesler !!! bu fiyattan elinizdeki hisseleri , bendeki nakit ile degistirmek istiyorum tabi gucum nispetinde.

yarindan itibaren satis gucunuzu gosterin ki, bizde gorelim ne kadar guclusunuz.

ha bu sirketin sahipleri, sirkete sahip ciktiklari kadar hisselerine de sahip ciksalar burdaki capulcu spek. ekibini silerlerdi ama onlarin da umrunda degil sanirim 😊 neyse artik

6. Hisseyi resmen öldürdüler. Sabah seansında sadece 2 Lot işlem oldu. Ne alıcı var ne de satıcı. Ky. olarak bir Hayek usta , bir de ben varım sanırım. Hayek usta birkaç gün önce ek alımlarını tamamladı sanırım. O da bugün alım yapmayınca , başka ky. de alım yapmayınca bugün bu haldeyiz.Tahta sahibinin amaci bu muydu. Bu durumdan ne fayda sağlıyacak anlayamıyorum. Bu düşüşten sonra ben artık 5 TL. lere gelmeden işlem yapmam. Diğer birkaç ky. de aynı şekilde düşünüyorsa , artık ne olacak bilmek imkansız. Ben , bu hisseye bağlandığıma bin pişmanım. Artık , arsa aldım , 1-2 yıl bekleyip değerlenince satacam şeklinde düşünmek zorunda kaldım. Yani uzun vadeci oldum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Hisseyi resmen öldürdüler. Sabah seansında sadece 2 Lot işlem oldu. Ne alıcı var ne de satıcı. Ky. olarak bir Hayek usta , bir de ben varım sanırım. Hayek usta birkaç gün önce ek alımlarını tamamladı sanırım. O da bugün alım yapmayınca , başka ky. de alım yapmayınca bugün bu haldeyiz.Tahta sahibinin amaci bu muydu. Bu durumdan ne fayda sağlıyacak anlayamıyorum. Bu düşüşten sonra ben artık 5 TL. lere gelmeden işlem yapmam. Diğer birkaç ky. de aynı şekilde düşünüyorsa , artık ne olacak bilmek imkansız. Ben , bu hisseye bağlandığıma bin pişmanım. Artık , arsa aldım , 1-2 yıl bekleyip değerlenince satacam şeklinde düşünmek zorunda kaldım. Yani uzun vadeci oldum.
    biz gerekeni yaptik, ama daha cok bos yer var !

verdikce aliriz, verdikce aliriz 😊 anlayan anlamistir.

yil sonu f/k belki 3'un bile altinda olacak, pddd 0.5 olacak.

bu capulcu takimi bu tahtadan cekip gidecekler insallah. hisse hakettigi degeri bulacak nasipse.

sadece bir avm si (deposito) 180 milyon TL ediyor , sirket komple 165 milyon ediyor. ahmet kaya'nin dedigi gibi 'bu ne yaman celiski"

bu mizrak bu cuvala sigmiyor artik😊 yatirimciyiz biz bekleriz acelemiz yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    cekip gitsinler dedim ya !! alindi garipler😊 (takipteler) veriyorlar ....

beyler elinizi korkak alistirmayin, aha da buraya yaziyorum. elinizden geleni ardiniza koymayin ok.

Sayfa 69/673 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •