Sayfa 69/495 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 545 - 552 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

pay alım frmuyla kttan çıkmayı ayıramayanlarla neyi tartışacaksınızki

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sizinle farklı frekaslardayız ben ne anlatırsam siz kendi anlamal istediğinizi anlıyrsunuz.daha önce böyle bir uygulama yk neyi örnek göstereceksiniz.3 sene şirket parasını blke eder sizde verir veya vermezsiniz şu anki şartlarda bu varsayım.
    1.spk kabul etti diyrsunuz ben yk.diyrum siz bu yanılgınızı izah edin
    2.diyelimki spk.bu şartlarda kabul etti siz verirsiniz başkası verir.şirkette 98 bulur.bende snradan yuzde 98 ile veririrm daha söyleyecek söz bulamıyrum sizi hissenizle başbaşa bırakalım isterseniz yarın verinde ylu açın kardeşim
    insanı zrlamayın yeter
    Sayın cinali herkes işine geldiği gibi anlamak ister sakin sakin izleyelim ağırı yel de almaz selde

DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    pay alım frmuyla kttan çıkmayı ayıramayanlarla neyi tartışacaksınızki
    Hocam sakin olalım gerek yok tartışmaya spk Kottan cıkmasına onay verdi çıksınlar

Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Sayın cinali herkes işine geldiği gibi anlamak ister sakin sakin izleyelim ağırı yel de almaz selde

kardeş ağır olmaya calışıyoruz yeterince
    1.hiç bir eylemi yk işi başlatana dilekçe yaz diyr.şirkettten ayrılmış bayanla görüş diyr.
    2.karar yk.spk.karar verdi diyr.
    3.2012 onaylandığındaki durumunu unutup şimdi bizim tutarlı belgeli izahlı tezlere itibar etmiyr.
    4.tehditle hisse verdiğini aneltte söylüyr bize krkmayın diyr.biz eylem ve mahkemelerimizle cevap veriyruz.
    daha yazarak uzatmayaım söylenmedik yazılmadık birşey kalmad brsa sabırsızların sabırlılara para aktardığı yerdir demiş bir üstat
    sağlıkla kalın

Dilek hanimin isi bıraktığını öner Bey'in ise basladigini ilk ben yazdım buraya
    Yazılarımda öner beyi arayın dedik
    Düzgün okuyun yazılarımı
    1 hafta oldu face'de bile paylaştım izocam gurubunda

Dilek hanım bayram öncesi bırakmis görevi başka bir alana geçmiş sanırım
    Öner bey daha bu hafta pazartesi başladı bu göreve 3 gün oldu daha dostum
    Eylül 20 den sonra Karaduman gibi umarım kacmazssiniz bir yerlere
    Herkes şahit olsun
    Ben rahatım BIST dışında ortak olmak benim işime gelir .bisstte para kaptırmaktan iyidir.yatirim uzun vadeli olur biz bistte kumar gibi yatırım yapiyoz.asil yatırım BIST dışı şirkete olur her şirket bu imkanı vermez
    Bistte para kaybetcegime
    7000 lot daha hisse aldım
    Burda arsamı satışa koydum yetişirse 20 bin daha alacam
    Nasipse 50 bin lot yapmayı düşünüyorum
    Herkes hakkında hayırlısı

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : garip_borsacıı; 22-08-2019 saat: 01:10.

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Boşa yazıyoruz dostum herkes bildiği gibi davransın.kapta haber var arayın şirketi sorun.Buradaki yorumları boşverin .süreç bitti insalar daha ne olduğunun farkında deiller
    SPK ya cimere olabildiğince şikayet gonderiyom ben
    BIST SPK nin verdiği 20.12 çağrı yapıp kottan çıkabilirsin kararına hayır dermi
    Kottan çıkmak için SPK ya iki kez başvuran varmı
    Demirdöküm 2 kezmi başvurmuş o zaman 95 mis 1 kez başvurmuş onay almış
    Bizde 1 kez başvurduk onay aldik
    Onlar 27/2 den başvurmuş
    Biz 27/1 den basvurmusuz
    Lütfen şirketi arayın durumu öğrenin
    0216 440 40 50
    Yatirimciyim öner beyle görüşmek istiyorum deyin ne olduğunu ondan öğrenin burada yazilan tahmin ile deil .
    Teb yatirimi arayin ne olduğunu şirketin
    Mevcut durumda neye göre islem yaptığıni öğrenin .gerçi kap haberi var açık net adam 20 gün çağrı yapıp borsadan cıkacam diyor .
    Anlam veremedigim hala neden kendi kendinizi kandırmaya calissiyorsunuz
    İlginç gerçekten
    Hissede ,zaten bu durumu fiyatliyor
    Burada olabilecek sürprizler
    BIST hayır olmaz dermi (bana yazdıkları cevaba göre zor SPK onay verdi SPK bakıyor bu işlere gibi yazdı )
    Yada patron ani bir değişiklikle 2/27/2 yi uygulamak istermi onu isterse zaten hisse fiyatı 25 TL olur şu an kesinlikle öyle bir durum yok
    2/27/2 yi uygulamadan borsadan çıkma hakkı var
    Şunu anlayın artık 2/27/1 ile yüzde 95 oran ile yatırımcıyi ortaklıktan çıkarma hakkı olmadan şirketin borsadan kottan çıkma imkanı hakkı var imiş şirket bu hakkını kullanıyor
    Ancak sirkket 98 paya sahip olduğunda ortakları çıkararak borsadan çıkma hakkı oluyor ister çıkarır ister çıkarmaz oda kendi elinde .
    Sayın cin Ali teb yatirimi arayip süreci anlamanızı tavsiye ediyorum
    Yada şirketi arayıp öner beyle gorusün telefonu 0216 440 5050
    Korkmanıza gerek yok bu sizin en doğal hakkınız ben 15 kez görüştüm Dilek hanımla

Burda dilek hanimmi diye yazmışım öner beymi demişim .neymiş okudugunu anlamamak işte boyle bir şey
    Sonra o bayan şirketten ayrılmamış bana ilk görevli öyle dedi 1 hafta önce ancak kapta finans müdüru olarak geciyor
    Yani terfi etmiş sanırım beni irgalamaz trink bunlar kurum icinde yer degismisler artık terfi neyse ikiside eski kurum elemanları

7. aslında borsa dışında yatırımcıyı bu kadar rahat kazıklayamazlar, mahkeme açar, inceleme başlatırsın yaptıkları , kar dağıtmamalara, yapay zararlara falan, borsada spk adeta kalkan oluyor hertürlü pisliğe..

Alıntı Originally Posted by efyalli Yazıyı Oku
    yahu hadi ben anlamadım bu işi. siz madem bu kadar iyi biliyordunuz nasıl bu aşamaya geldiniz? ben bu kadar bilsem kesinlikle satar ya da hisse azaltırdım. bilmediğim için sonuna kadar gitme kararı aldım. tebliğde açık neden farklı bir fiyat beklediniz ki?
    Efyali ben biliyordum ama SPK nin 20.10 a onay verme ihtimalini yuzzde 0 olarak görüyordum çünkü şirket yetkilisi bile son 5 yıllık tan olabilir diye mail attı
    Ben 30 TL falan der SPK diye düşündüm
    Spk nin 20 TL ye onay verceğini bilsem dururmuydum şanssızlık işte

Sayfa 69/495 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •