Sayfa 69/937 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 545 - 552 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Bugünkü çıkan haberle ilgili forumun eski müdavimleri Sn Fabrikator, Demir, Investor, Marslı, Jager, RLC44 yorumlarınıda duymak isteriz teşekkürler

Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    Bugünkü çıkan haberle ilgili forumun eski müdavimleri Sn Fabrikator, Demir, Investor, Marslı, Jager, RLC44 yorumlarınıda duymak isteriz teşekkürler
    Bu haberden hemen birşey çıkarmak istemem. Biraz duygusalız sonuçta lakin hazine yerine mı acaba merkez bankasına mı devredilmek istenebilir devlet payları diyerekten de düşünürüm. Merkez bankası daha objektif diye bir hissiyat var vatandaşta sonuçta. Chp nin karşı çıktığı her yapıcı önerinin arka planda işbankası ile ilişkilendirdiklerinin farkında bile değiller. Banka bile chp, munzam ortaklık yapımızda yoktur diyerek akıllarda "eee peki bu banka kimin? Sarı çizmeli mehmet ağa mı yönetiyor?" Diye sormadan edemiyorum.
    Sakince gelişmeleri takip edelim.

29 ekim cumhuriyet bayramınızı kutlar bu günde ata mirasının öyle kafadan kararlarla yenilmemesi gerektiğini , mirasında yazan %10 hakkını alır kurucular hükmünü işbankasının tekrar gerçekten miras hukukuna saygısı varsa uygulamasını dilerim.

Tabi a ve b tertibin itibarını da isterim.

5. KURUCU ve İMTİYAZLI hisse paylarını etkisizleştirip banka ve holding, munzam üst yöneticilerine aktaran bir zihniyetten böyle birşey beklemiyorum bunu yapacak tek mercii Devletimiz dir diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    KURUCU ve İMTİYAZLI hisse paylarını etkisizleştirip banka ve holding, munzam üst yöneticilerine aktaran bir zihniyetten böyle birşey beklemiyorum bunu yapacak tek mercii Devletimiz dir diye düşünüyorum.
    Valla bende beklemiyorum ama mecbur kalırlar diye ümit ediyorum

7. Merkez bankası halka acık bir banka boyle bir gırısım olmaz her haberi buraya baglamak yanlıs tek yer hazine bunun dısında bir kuruma devredilemez

8. Cuma mübarek gün.hadi hayirlisi

Sayfa 69/937 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •