Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Eğer yanlış hatırlamıyorsam ZPBDL yi ilk siz söylemiştiniz.
    O günden bu güne size bununla ilgili bir vakıf olduğum bir inceliklen DUYGUSALLIKtan bahsedeyim.
    viop tan mı kontrattan mı ne den oluyorsa. şöyle bir durumu var. bir bakıyorsun %5 aniden artıyor.. daha sonra akşama doğru normal fiyatına dönüyor. alıp yerine koyuyorsun. bugünde %6 yaptı 21,03 ten sattım. bakalım kaçtan alıp yerine koyacağız. foça beyi teşekkürler..
    Usta teşekküre gerek yok. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Keza fonu bulan sizsiniz. Ben sadece nasıl bir fon olduğunu ve doğru kodunu ve basitçe işleyişini paylaştım. Kendim bir kere alıp satmadım. Siz kazanıyorsanız ben de mutlu olurum.
    İnternette belli bir süre kullandıktan sonra o ürün ile ilgili kullanım görüşlerini paylaşırlar ya Sizden de böyle bir şey bekliyoruz o zaman. Bu BYF nasıl performans sağlıyor? Akşam al gündüz %3-4 kârla sat ve akşama yerine koy her zaman çalışıyor mu yoksa piyasalarda bahar havası olduğundan mı böyle?

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Usta teşekküre gerek yok. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Keza fonu bulan sizsiniz. Ben sadece nasıl bir fon olduğunu ve doğru kodunu ve basitçe işleyişini paylaştım. Kendim bir kere alıp satmadım. Siz kazanıyorsanız ben de mutlu olurum.
    İnternette belli bir süre kullandıktan sonra o ürün ile ilgili kullanım görüşlerini paylaşırlar ya Sizden de böyle bir şey bekliyoruz o zaman. Bu BYF nasıl performans sağlıyor? Akşam al gündüz %3-4 kârla sat ve akşama yerine koy her zaman çalışıyor mu yoksa piyasalarda bahar havası olduğundan mı böyle?
    evet, zaman içinde ampirik olarak bu soruların cevabını bulup sizlere aktaracağım.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Oynak beyim nerede benim!?
    Saat kaç oldu tek post yazmamış.
    Dun cok icmisim basim catliyor yatiyorum odabasi

12.9 dan fonet aldim
    Sahbaturu sattim
    Gulbaturu sattim
    Tetikte kolonya bekliyeah
    1515 e yapistircam
    Biraz daha luks aldim

18.59 dan ismen alisi girdim ama almiyeah

Luks allah belani versin

-Eurobondların alıcılara getirisi 5 yıl için yüzde 4.90, 10 yıl için yüzde 5.95 düzeyinde gerçekleşti. Dünya çapında Hazine garantililer arasında en yüksek faizlerden biri.

GEÇMİŞE GÖRE DÜŞÜŞ YOK

-Türkiye risk primi ise 5 yıllık CDS’lerle 334 baz puan. Yüzde 1.096 ABD temel faizinin üzerine yüzde 3.34 eklendiğinde 4.44 ediyor. Türkiye’nin 5 yıllık tahvilinde getiri ise yüzde 4.90. Yani bazın 46 baz puan daha üzerinde bir gerçekleşme oldu.

-Peki bundan önceki 5 yıllık eurobond ihracında ne faiz verdik?
    En son 6 Ekim 2020’de yapılan ihraçta CDS yüzde 5.03,
    ABD 10 yıllığı yüzde 0.735 idi.
    İkisinin toplamı olan 5.77’ye karşılık Türkiye 5 yıllık borçlanmasının getirisi yüzde 6.375 oldu.

-Türkiye yüzde 0.60 puan daha fazla faiz ödeyerek 6 Ekim’de 2.5 milyar dolar borçlandı.
    Şimdi ise 5 yıllık borçlanmaya yüzde 0,46 puan fazla ödemeyi kabul etti.

MARTA KADAR BÜYÜK DIŞ BORÇ ÖDEMESİ YOK

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    18.59 dan ismen alisi girdim ama almiyeah
    Sonunda doğru yolu buldun yani

Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz