Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yavaşaktör: 8,2231

Odun nerede?

Dayak klubü?
    Ne kadar düşerse o kadar iyi. Dipten süpürmeye devam.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu sisteme içkiden vergi vereni silsinler. Evde yapıp içiyorum, beşte bir fiyatına. Zerre tehlikesi de yok, tek yapacağın elinde bir sahte alkol kiti olacak, bir de güvendiğin bir etil alkol satıcısı.
    Gerisi çocuk oyuncağı.
    Bi ara yaptım güzel de oldu ama o kadar da çocuk oyuncağı değil. Şişeleri bulmak sonra onları temizlemek hep dert. Sonra bir de beklemesi var.

15-20 tane şişe biriktirebilirsem bir daha deneyebilirim. Sırf vergi vermemek adına değer yalnız. O konuda diyecek birşeyim yok.

not: benim bahsettiğim etil alkol ile yapılanlar değil bu arada yeni farkettim. Ben bira kitlerinden bahsediyorum. Etil alkol ile evde iş çevirmeye kesinlikle bulaşmam. Sevmiyorum da zaten ondan da olabilir. Şarap denemedim bir tek evde. Onu da denemek lazım.

Demin fotosunu atmıştım, Karacabeyde otoban kilitlenmiş, 3-5 yerde daha trafik tıkanır sabaha tatil yerlerine varırlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Demin fotosunu atmıştım, Karacabeyde otoban kilitlenmiş, 3-5 yerde daha trafik tıkanır sabaha tatil yerlerine varırlar...
    bu gece şehirlerarası yolculuk yasağı muhtemelen iptal olur yarın sabah başlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir sonraki kapanmada kavimler göçüne bir çare düşünmeleri gerekir.
    Bu nedir yahu?

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Abidine sorulabilseydi iğrencligin , para için hiç inanmadigin fikirleri savunmanın , provokatorlugun resmini yapabilir misin Abidin ??? Diye bence Abidin yukarıdaki resmi yapardi

İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu.

Ülkenin en güzide kurumlarında eğitim gördükten sonra, akıldan, bilimden, çağdaşlıktan ve daha bir sürü şeyden çok uzak olan bir zümreyi savunmaya çalışmak acınası ötesi bir durum.
    Sosyolojik olarak incelenmesi gereken bir vaka.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bi ara yaptım güzel de oldu ama o kadar da çocuk oyuncağı değil. Şişeleri bulmak sonra onları temizlemek hep dert. Sonra bir de beklemesi var.

15-20 tane şişe biriktirebilirsem bir daha deneyebilirim. Sırf vergi vermemek adına değer yalnız. O konuda diyecek birşeyim yok.

not: benim bahsettiğim etil alkol ile yapılanlar değil bu arada yeni farkettim. Ben bira kitlerinden bahsediyorum. Etil alkol ile evde iş çevirmeye kesinlikle bulaşmam. Sevmiyorum da zaten ondan da olabilir. Şarap denemedim bir tek evde. Onu da denemek lazım.
    Yıllardır bira ve şarap yaparım. Tekel bayilerinde 20 boş bira şişesi sandığıyla beraber 15 lira. Bira stoğumu yaptım, hazırım.

Şarap daha teferruatlı bir iş. Yaşam boyu hobi. Şiddetle öneririm. Evde her üzüm cinsinden var.

Pezenvenk : 8,2469

Dayak arsızına odun lazım.

Dayak klubü

Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •