bazen bizim çocuklar baba ne işimiz var büyükşehirde gidelim sahil kenarına alalım evimizi oturalım diyor ama malum okullar vs. var. eğitim kalitesinden korkuyorum.yoksa istifa edip gitmeyi istiyorum. işin bize çokta bir katkısı kalmadı artık. aldığımız bi memur maaşı ile bir adım öteyi hayal edemiyorduk![]()
Abi zekat noktasındaki hassasiyetimizi ikimizde iyi biliyoruz.Sonucta bu forumda yeni yazdım muhtemelen sizden başka beni tanıyan yoktur.Sonuçta malın sahibi belli biz ise emanetçi.Özellikle forumda yanlış anlaşılmak istemem zekat konusunda.Ama okuduğum kitaplardan zekat noktasında insanların biribirini teşvik etmesi gerektiği bilgisine ulaşmıştım.
benim henüz okutmam gereken çocuklarım var...üniversiteye biri yeni başlayacak inşALLAH...onları okutmak zor olacak...borsanın da sağı solu belli değil...düzenli bir gelirim olsa rahatlıkla işi bırakabilirdim...ama yok...yaş da henüz 49...uğraşacak bir iş olmazsa evde çürürüz...bağ bahçe işleri olsa insan yine formda kalır...arazi de alınamıyor...çok pahalı..bir kaç yıl daha çalıştıktan sonra bir karar vereceğim..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Benim de 11'de gözüme çarpmıştı ama 14-18 arası almak nasip oldu birden gidince. Hisselerde vadenizi nasıl belirliyorsunuz peki, bilanço takibiyle mi ya da hedef fiyatınız mı var?
Sorma sebebim şu, biraz daha almak istiyorum bunu (2024 boyunca tutarım alırsam) ama hem küçük sermayeli hem de çok gitti gibi geliyor bana. 2024 boyunca düşünceniz nedir bu kağıtla ilgili?
Bu arada diğer yorumlarınızı okudum asgari ücretle çocukları büyüttüm evi de aldım borsa sayesinde diye, keşke herkes böyle yatırımcılık yapsa. Allah çok daha fazlasını versin bereketli olsun inş.
Birleşimi, Yıldız pazara ne zaman çıkarıyoruz 😎⭐⭐⭐
Yer İmleri