berat giderken reisin 2023'te aday olamayacağını söylemişti. o zaman pek inandırıcı gelmemişti.
şimdi bir inandırıcılık gibin bişey bana gelmeye başladı. başkasını bilemem.
berat giderken reisin 2023'te aday olamayacağını söylemişti. o zaman pek inandırıcı gelmemişti.
şimdi bir inandırıcılık gibin bişey bana gelmeye başladı. başkasını bilemem.
audentes Fortuna iuvat
Dax 15750 Dow 35450 altı kapanışlarda bir düzeltme olabilir..takip etmek lazım..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Tüpraş, Stratejik Dönüşüm Planı kapsamında, 2035'e kadar 5 milyar dolar, 2050'ye kadar toplamda 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı. -AA
bu haber sabah düşmüş sonra da satmışlar, öyle gözüküyor. 179 görmüş sabah hisse..hisseyi trade etmiyorum ama x10xb içinde var %15 ağırlıkta..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
16d
Abu Dabi Kalkınma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Türkiye'ye yatırım yapmak üzere 10 milyar dolarlık bir fon ayırdığını duyurdu./ TRT
önümüzdeki bir kaç gün dolar dalga boyu düşerse (artık %2-3 normal , iki yöne de) ve bir şekilde konsolidasyon olacaksa banka alıp bazı sanayileri satabilirler, tabii aslında tahmin çok zor, usd bazlı ve tl bazlı grafik çok farklılaştı.. 500 puan aldı endeksi ama dolar bazlı dip yaptı. bu durum oyun kurma konusunda elini çok rahatlattı piyasa yapıcının..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Sindoma abi bistteki balinalar 10 milyar doları duyunca ağzının suyu akmaya başlar.
Çabuk getir şeyh yiyelim dolarını![]()
Hamdım Piştim Yandım
128 milyar doları en rahat zamanda iç etmişler, şimdi 15 temmuzu planlayan bae 10 milyar dolar yatırım yapacakmış. karşılığında ne alacak belli değil. yorumlamak da biz kullara düşmez.
audentes Fortuna iuvat
Demir çelikçilere %4 çakmışlar ABD de bizimkiler tınlamadı bile
Yer İmleri