Sayfa 69/72 İlkİlk ... 19596768697071 ... SonSon
Arama sonucu : 569 madde; 545 - 552 arası.

Konu: DMSAS - Demisaş Döküm

1. altın bazlı dmsas grafiği...

2. altın bazlı dmsas grafiği......dip yapmış durumda....

3. Bir sonraki direnç 11.2 tl olarak görünüyor....ytd

4. 2025 yılı fiyat beklentim 30 tl umarım gerçekleşir....İyi bir hareket için bilanço desteği şart....ytd

5. Baskılayın bakalım ne zamana kadar sürecek bu baskı...3 tl aşağı 3 tl yukarı başka numara yok tabi ki yersen...Zamanında bu şirket egeen ile kıyaslanıyordu sonuç nereden nereye....Hala kıyaslanacak bir şirket dmsas ama eskiden yönetimsel hatalar bu fikri yalan etti....Şuan ki durum egeen olma yolunda ilerliyor ama yinede vizyon sahibi anlayış tam belirgin değil...Daha vizyoner yönetim anlayışı olmalı agresif büyüme şirket satınalmaları şirket birleşmeleri gibi konular gündeme gelmeli...

6. Bilanço gelmiş var mı yorum yapacak bir ortak?

7.  Alıntı Originally Posted by lacivert Yazıyı Oku
    Bilanço gelmiş var mı yorum yapacak bir ortak?
    bilancoda supriz yok,gecmis donemlerde ciddi ciroya ragmen neredeyse sifir kar gosteriyorlardi.

12/2024 de karda cok hafif bir eksi var

gelen nakitle kisa ve uzun vadeli borclarinin bir kismini kapatmis. defter degerinde kayda deger bir degisiklik yok

10 lardan 6.50 lere dustu gecen hafta, bilanco etkisiyle en kotu yine oralara gelir

gelirse de benim icin alim firsatidir, yukari donerse de en kotuyu fiyatlamistik der yoluna bakar bence

bilanconun ciddi bir etki yaratacagini dusunmuyorum.

8. Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende geriye doğru forma baktım, benzer durumlar söz konusu. Umarım ciroya yakışır kar açıklar ilerde.

Sayfa 69/72 İlkİlk ... 19596768697071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •