Şirket adına iyi bir haber gelmeden dalmam demiştim patronlar 2.9 milyon lotu piyasaya sürecekmiş bu iyi bir haber sayılabilir devamı gelirse ama daha iyisi gelir yakında yaklaşıyoruz yavaş yavaş
Şirket adına iyi bir haber gelmeden dalmam demiştim patronlar 2.9 milyon lotu piyasaya sürecekmiş bu iyi bir haber sayılabilir devamı gelirse ama daha iyisi gelir yakında yaklaşıyoruz yavaş yavaş
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bir müddet karnınıza yumruk yemiş gibi hissedeceksiniz ben manasta 2022 nin 7. Ayında buna benzer Bi yumruk yemiştim hatta daha sertti o çünkü 5 850 000 lot satacaz demişlerdi Piyasadaki lotun yaklaşık %70 80 i civarıydı geçmiş zaman çok hatırlayamıyorum
Son lotlar gelmeyince kendileride o fiyatlardan satıp lot kaybetmek istemediiklerinden yapılmış bir haber investte adamlarının götlerini yırtmasının sebebide bu panik yaratmak
Mia bist 50 olmuş agrot bist 100 olmuş bu hala fon aracılığıyla trade etme peşinde
Günlük minumum 5 lira çoğu zaman 10 15 liralık marjla +- yapan Bi hissede kin me yapsın o 2.25 liralık nakit temettüyü
Yani 170 i gösterdiğinde az bekletip 200 250 ye çekip ufak Bi düzeltmeye yataya bağlasaydı şimdide %250 bedelsiz deseydi bu hissenin 400 500 lirası garanti olurdu bölünüp gelirdi 140 lara ardından Bi güzel yıllık kar ve Bi %250 bedelsiz daha bisti yarısı bu hissede olurdu 125 milyon dolaşımda hisse olurdu derinlik atardı bist 100 e girerdi....
O zaman et trade ni
284 milyon kar var 250 milyon temettü veriyor ne bu şirketten mi vazgeçtiniz işi gücü bıraktınız hisseyi trade mi ediyorsunuz anlamadım
Yer İmleri