Selim hocam eline koluna diline sağlık tam benim anlayacağım dilden anlatmışsın hocam geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı daha çalışmıyorum strese girmiyorum evde borsaya bakıp arada dışarı çıkıp çocuğu okula götür alışveriş derken gün geçiyor valla borsada olmasa yandık zaman geçmez hocam genel kurullara katıl şöyle böyle yap demişsin ama hayatta yapamam biz içine kapanık adamız o aktiflik nerde grafik mirafik zerresini bilmem birtek yıllardır körüne kendi çapımızda ilgilendiğimiz için azbuçuk hisseleri tanıyoruz hangisini düşük gördümü dalıyoruz t/a hocamada çok şeyler sorupta sıkılmasınıda istemiyorum arada size ve diyet hocalarım Ada sormak istiyorum ama şunu söyliyeyim Allah için gözümde bu işi maşallah iyi biliyorsunuz hocam t/ a hocam hep grafik olarak teknik baktığı için bişey anlamıyorum eğer petkime girerse benim anlayacağım dilden haber versin hocam ben aslında yeni üye oldum ama yıllardır sizi takip ederim Allah için size güvenim tamdır çok değerli insanlarımız Allah'ım hepinizi var etsin
Yer İmleri