Sayfa 69/1006 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    UZMAN olan sensin yazdığına göre vardır bir açıklaması
    uzman derken ? öyle bir etiketim yok ki outlete düşeyim ? gırgırına yazıyoruz. yok öyle bi şey.

ayriyetten bu destek direnç konusunda da dediğimde jiddiyim. imkanınınız çevreniz var ise bir '' üniversite '' math. profesörü doçenti falan artık ne bulursanız, hasbıhal ediniz bu konu hakkında ...

her yurttaşın sosyal ortamda akademik kartvisitli tanıdığı olmalı sohbet edebileceği. sadece san'at çevresi yeterli değil. illa tıp doktoru tanıdığa gerek yok mesela... fekat san'at ve bilim önemli orada çevre yapmak lazım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    uzman derken ? öyle bir etiketim yok ki outlete düşeyim ? gırgırına yazıyoruz. yok öyle bi şey.

ayriyetten bu destek direnç konusunda da dediğimde jiddiyim. imkanınınız çevreniz var ise bir '' üniversite '' math. profesörü doçenti falan artık ne bulursanız, hasbıhal ediniz bu konu hakkında ...

her yurttaşın sosyal ortamda akademik kartvisitli tanıdığı olmalı sohbet edebileceği. sadece san'at çevresi yeterli değil. illa tıp doktoru tanıdığa gerek yok mesela... fekat san'at ve bilim önemli orada çevre yapmak lazım.
    Destek ve direnç konusunda size katılıyorum. Fakat o noktalarda maliyet yoğunluğu yaşandığını da kabul etmek gerek diye düşünüyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Destek ve direnç konusunda size katılıyorum. Fakat o noktalarda maliyet yoğunluğu yaşandığını da kabul etmek gerek diye düşünüyorum.
    konsolidasyon.. fiyatın en çok çarpıştığı yer... neticede bahse giriyorsun. daha önce buraya attığım grafiklerde de tek bazen de çift yatay çizgiler zaten o dediğiniz anlamda idi... fakat bu çizgiler hep gelip geçici ( tentative ) zihinde destek direnç diye şartlandırmıyorsun. serbest esnek olmak önemli. poker gibi para yönetimi ve bahse girmek önemli
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

murat kurum akp ibb adayı olarak açıklanmış. hiç yorum yapılmamış. çok ilginç. kimsede mal yok galiba.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    murat kurum akp ibb adayı olarak açıklanmış. hiç yorum yapılmamış. çok ilginç. kimsede mal yok galiba.
    https://twitter.com/habermesale/stat...52695553003639

İSTANBUL’A ÜLKÜCÜ BAŞKAN YAKIŞIR!

Zafer Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    konsolidasyon.. fiyatın en çok çarpıştığı yer... neticede bahse giriyorsun. daha önce buraya attığım grafiklerde de tek bazen de çift yatay çizgiler zaten o dediğiniz anlamda idi... fakat bu çizgiler hep gelip geçici ( tentative ) zihinde destek direnç diye şartlandırmıyorsun. serbest esnek olmak önemli. poker gibi para yönetimi ve bahse girmek önemli
    Siz daha açıklayıcı ve anlamlı olanını yazdınız, teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

görüyorum ve artırıyorum lucky dayı :

1) TA üfürmasyon değildir.

2 ) DESTEK diye birşey vardır, DİRENÇ diye birşey yoktur

misal egeen...

8. Yusufeli Barajı resmi üretime başlamış muhtemelen 3 ünitenin 2 si devrede olabilir. 24 saat çalıştığı için Karapınar Güneş Santrali kadar elektrik üretiyor.

Güneşde aylık 150 MW kadar ilave oluyor, rüzgarda da ilaveler sürüyor.

Rüzgar ve hidrolik devreye girdikçe bazı termik santraller gece karlı olmadığı için üretimi yavaşlatıyor ya da durduruyor gibi. Akkuyu devreye girince daha belirgin fark olması gerekir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 69/1006 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •