enflasyon resmi verilerine göre bist100 değerini 2024 sonu 7800 hesapladım..2019-2024 sonu..
faiz sebep enflasyon sonuç tezi en çok borsaya yaradı..tuhaf..çünkü yabancı yoktu..yerli kıskaca alınmıştı..
ama halk sefil oldu..
enflasyon resmi verilerine göre bist100 değerini 2024 sonu 7800 hesapladım..2019-2024 sonu..
faiz sebep enflasyon sonuç tezi en çok borsaya yaradı..tuhaf..çünkü yabancı yoktu..yerli kıskaca alınmıştı..
ama halk sefil oldu..
Beklenti mazot kalmadı faiz indirimi olsa da bir şey olmaz diyen arkadaşlar, Amerikan borsalarına baksın sadece bizim borsada takılı kalmasın lütfen. İlk faiz indirimi ne zamanmış, ama yükseliş ne zaman başlamış, realizasyon ne zaman olmuş bir incesin dediğimi anlayacaklardır.
Piyasalar genelde böyle çalışıyor. Saçma sapan bir gelişme olmaz ise bizde de böyle olma ihtimali bence yüksek.
Evet tam da onu kastettim .. bilale anlatır gibi anlatayım onun adı ‘’aşağı yönlü beklentim var demektir ‘’ literatür böyle der
Senin yerinde olsam 10500 vs deyken düzeltmeyi kastettim gibi saçmasapan izahla ikna çabalarına da girmezdim
Konunun en başında Okuduğunu anlayabilseydin eğer farklı cümle ve mesnetlerle aynı şeyi söylediğimizi farkeder bu yaşadığımız anlamsız polemik oluşmazdı .
Sen boşver şimdi tavsiyelerde bulunmayı .
Neyse
şansın bahtın açık olsun bol kazançlar .
Bu konuyla alakalı son yazımdır .
Yer İmleri