Sayfa 69/238 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by zoro Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim. Trading view'de başardım sonunda yardımınızla.
    İnvesting de de yardımcı olacak arkadaşlar çıkarsa sevinirim. Orada da / işareti ile yapılır diye düşünüyorum mantıken. Ancak o simgeyi kullandıktan sonra ne yazarsam yazayım, aradıgınız bulunamadı diyor. usdtry yada benzer hiçbirşey bulamıyorum.
    İnvesting de dolar bazlı teknik analiz yapmayı hiç denemedim , metastock ta yapabildiğim için

O yüzden o konuda bir fikrim yok

Ancak investing de msci turkey varken , ayrıca dolar bazlı teknik analiz yapmanın çok da bir anlamı yok bence

Çünkü ikisi de hemen hemen aynı kapıya çıkar ve msci turkey , bist30/USD grafiginden bana göre daha sağlıklı bir grafik

İşin ironik tarafı su ki , Matriks ten aldığım veriler içerisinde neredeyse yok yok iken

Msci turkey yok , o yüzden ben msci turkey nin grafiğini metastock ortamında inceliyemiyorum mesela

Onca ıvır zıvır neredeyse kimsenin bakmayacagi data varken onun olmaması çok cins bir durum

Örneğin eskiden xbank10 vardı endeksler arasında ve benim dolar bazli graflara cuk diye otururdu o

Savrulma azdı , ortalamalar destek dirençler özellikle dolar bazli xbank10 da çok temiz çalışırdı

Ne hikmetse o endeks puf oldu uçtu , artık öyle bir endeks yok dolayısıyla verisi de yok

Battı sanırım birilerine o

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2. investing'te dolar bazlı yok zannedersem.
    Son düzenleme : Dandanakan; 18-12-2017 saat: 23:18.

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bu bitcoin in arkasında bir devlet yok mu yani şimdi

Mutlaka arkasında büyük bir devlet vardır ve muhtemelen de o devlet , ekonomi yetkilileri bit coin i en çok eleştiren devlettir

Kesinlikle çok ciddi manada o devletin dünyada oluşturmaya çalıştığı yeni bir ekonomik sistem için kullandığı bir aparattir

Dünyanın dolar borcu en yüksek olan ülkesi kim ki acaba

Saf olmayalım
    Gerçektende ülkemizin bunca yıldır yapamadığı üretim atılımı için, bu son gelen "Yeni Türkiyeciler" den gaz alıp,

mehter eşliğinde, artık herşeyin değişeceğine inanan, kendi kendilerinide "RTE'nin g..t kılları" olarak niteleyen bir

kitle çıktı ortaya.

Ülke kurulduğunda hiçbirşey yoktu. Üretim, montaj odaklı bir seviyeye geldik, tıpkı Japonyanın, zamanında Korenin olduğu gibi. Fakat o basamakta oturduk kaldık. Bir üste çıkmamız lazım.

Bu "Yeni Türkiyeci" denyolar geldi geleli ise, montajdan bile geriler duruma geldik, ve samanı bile ithal ediyoruz artık. Çiftçilere "ekim yapmamaları karşılığı" para ödeniyor. (fındık)

Dediğin gibi, sorumlusu en çok eleştirendir bitcoin gibi. "Faiz zararlıdır...faize karşıyıımm" deyip bir tarafını yırta

yırta bağıran Recep, bir emir ile kendine bağlı Vakıf, Ziraat, Halk hatta Merkez gibi bankalarda faizi

düşürebilecekken, bu ak it kitlesi denyolar, ağzından salya akarak "vayy bee ne delikanlı reis" diye izlemektedirler

Allah hepsine akıl izan versin

4. 60 yıldır montajcilik ve taşeron luktan beslenilen bir ortamda , gdo lu yetişmiş 47 kromozomlularin yeserdigini daha önce yazmıştım

Bu 47 kromozomlular surekli her URETİM dediğimde siyasi lakirdilar eşliğinde kendiliğinden çıkarak yukarıdaki mesajlarımı surekli dogruluyorlar

Yapacak bir şey yok , delloya dello demekten başka

5. 15 yıldır , kendilerini "RTE nin g..t kılları" olarak niteleyen, inşaattan beslenen, üretimin, ihracatın ne olduğunu dahi bilmeyen özürlülerin, sadece mehter gazıyla yazdığını belirttim.

Hemen ardından ilk balık atlamış görünüyor.

Ne dersiniz işte böyle özürlülere. Samandan sonra tuz da ithal ederiz, sonrada üretim deriz

6. Sn Viber . Yazdıklarınızı degerlendirecegim teşekkür ederim. Sn Dandanakan bilgi için size de teşekkür ederim. Rep yorumu yoluyla bilgi veren sn üyeye de teşekkür ederim. Bol kazançlar

7. Ömrü hayatimda bu kavuklu kadar atmasyonel bir tip görmedim

Ne dediği belli , ne yazdığı belli , ne hedefi belli ne de hedefsizligi

Tam bir mal değneği

Üç beş tane müridi var ( ki muhtemelen o muritlerde yine kendidir ) aklınca sorostopolculuk oynuyor

Orada çok ciddi dümen dönüyor

Sıkışınca ABD yi turlayacagi tutar degnegin

Teknik analiz kim sen kimsin teneke , sen hiç bir zaman teknik analizin T sinden anlamadın anlamayacaksin da

Bari milleti ikircikli bırakacak medyumsal laflar yazma

Bir kez olsun kritik bir yerde topa girdiğini görmedim bu avarelin , sürekli gelen soruları sanki o farklı bir boyutta sorular farklı bir boyuttaymis moduna sığınarak geri pas yapar

Neden çünkü ceza alanına inemez inse de vuramaz

Aslında herif gerçekten de farklı bir boyutta , mallık boyutunda

8. Bu sitede sanki maç izlermis gibi ABD deki Zarrab davasını izleyenler varmış yahu

Hakim içeri girdi , jüri ayağa kalktı , hakim kuralları okudu , tanık bunu dedi , bu arada beş numaralı jüri WC ye gitmek için izin istedi .....

Bu izni isteyerek acaba jüri ne düşündü aklından geçen ne idi

Büyük mu yapacakmış küçük mü

Gafayi yemiş yeşil başlı güvel ördek çok

Bir davayı bu kadar ayrıntılı takip edebilmek için bir rahatsızlık olması lazım insanda

Kendi davası olsa bu kadar bakmaz la adam

Bu nasıl bir medet umma seviyesi ise

Sayfa 69/238 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •