Originally Posted by myfinans Olmadı şimdi bu Hatta yeni başlığı bile hazırlamıştım. Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine, Hisselere ve Kripto Paralara W Bakışı-4 Valla baslik gir diyor 😀
Originally Posted by Webster Valla baslik gir diyor 😀 Üstadım iş portföy blockchain fonu kuruyor. Olmadı ona gireriz,
Originally Posted by Pestilence Üstadım iş portföy blockchain fonu kuruyor. Olmadı ona gireriz, Blockchain farklı bir şey, O fon blockchain sistemine ile uğraşan şirket hisselerine yatırım yapacak. Kripto paraya değil yani.
Originally Posted by myfinans Blockchain farklı bir şey, O fon blockchain sistemine ile uğraşan şirket hisselerine yatırım yapacak. Kripto paraya değil yani. Teşekkür ederim üstadım bilmiyordum.
Son 24 saatte % 12 bin değer kazanan kripto para var. Son 24 saatte % 97 değer kaybeden de var ama. İlginç bir yer orası.
Originally Posted by myfinans Olmadı şimdi bu Hatta yeni başlığı bile hazırlamıştım. Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine, Hisselere ve Kripto Paralara W Bakışı-4 Kripto paralara aniden M bakış da olabiliyor hocam.
Originally Posted by harunlu Tahsile verilen çekler bankalararası takasa girer zaten ve bir gün sonra hesaba geçer. Teşekkürler o zaman sorun yok.
Originally Posted by myfinans Blockchain farklı bir şey, O fon blockchain sistemine ile uğraşan şirket hisselerine yatırım yapacak. Kripto paraya değil yani. Karma fon iyi değil. Her hisseye az miktarda yatırım yapıyor getirisi düşüyor. Keşke fon sepeti olup yabancı ETF'lere yatırım yapsaydı.
Forum Rules
Yer İmleri