Hem de pazardan alırdık.
Hem de pazardan alırdık.
Şu an itibariyle, itibardan tasarruf etmiyoruz, geçmişe itibar etmeyiniz, lütfen bu son duruma itibar ederek , yorumlayın .
Sayın hakem hatırlarsınız, emlak konusunda konuştuğumuzda siz epey karamsardınız.
Ben ise seçimden sonra iktidar değişikliği ve müteakiben yeni bir bahar havası beklediğimi yazmıştım.
Sanırım yavaş yavaş aynı noktada buluşuyoruz. İnşallah yanılmayız.
Churcihll'in dediğini yapıyorlar. Kurursak suluyorlar, uzarsak buduyorlar.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
İnsan gençken bu tarz konulara yeterince kafa yoramayabilir. Kan kaynıyor, hayatın bir takım güzelliklerine 20'li yaşlardayken sahip olmak istiyor. 30'dan sonra gelecek zenginlik gelmesin daha iyi şeklinde düşünüyorlar. 30'lardayken de hedef 50'lu oluyor50'ye gelince hedef neresi oluyor bilmiyorum gelince söylerim.
Burada yazanların çoğu 30 üzeri, hatta 50 yaş üzeri insanlar.
Adam kendi memleketine sahip çıkamıyor. İstese de çıkamıyor. Girdiği işten aldığı para ev almasına yetmiyor bu adam nasıl memleket sevdalısı olsun?
Evin, araban, arsan, çiftliğin, yazlığın bilmemneyin olacak ki onlara korumak için bir içgücü geliştiresin. Olmasına da gerek yok, bunları kazanabileceğine dair umudu yok insanların. Terk etmelerinin sebebi bu.
Avrupa standardlarında veya biraz altında olsa ortalama gelirimiz kim niye terk etsin mis gibi memleketi? Her türlü doğal güzellik var.
Parası olana şahane mis gibi memleket.
Tuğba Özay'In çiftliği yanmış Manavgat'ta, ağladığı bir videosunu koymuş internete. Ekşide, orada burada altındaki yorulmları okuyun da görün.
"Banane", "Şov yapıyor", "Umrumda değil"
Show yapıyor bile olsa ortada bir realite var. Kadının güzelim çiftliği kül olmuş. Bunu da insani bir şekilde duygusal tepki vererek karşılıyor. Bunu internete niye koyuyor? Belki takipçi kazanmak için, belki şov olsun diye... Önemli değil.
Önemli olan insanlardaki bu kıskançlık duygusu ve hatta o çiftliğin yanmasına içten içe sevinmeleri. Bu insanlar bu tarz güzelliklere hiçbir zaman sahip olamayacaklarını biliyorlar o yüzden Manavgat komple kül olsa umurlarında olmaz.
A*P seçmeni niye bir takım şeylere tepki vermiyor diye şaşırıyorsunuz ya, sebebi budur. Adamlar yaşadıklarının farkında değiller.
Sınırdan 1 milyon yasadışı mülteci girmiş... Kimsenin umrunda değil.
Doğru siz haklı çıktınız sn djoz ben yanılmışım bedelini de altındaki zararımla ödedim zaten sn djoz
R*E'nin sesinin kısıldığı zaman da millet çok dalga geçmişti ama sonrasında yapılan seçimde rekor oy almıştı diye hatırlıyorum.
Bu tarz görüntüler her zaman bizim anladığımız şekliyle algılanmayabiliyor halk tarafından.
Belki de reyiz çok çalıştı çok yoruldu vah vah diyorlardır.
Yok bence bu sefer farklı o zaman olay ne olursa olsun fetoculer vardı işin içinde fetonun arkasında da amerikanın olduğu biliniyordu.reisi yedirmeyiz olgusu vardı.bizim millet cebine bakar o zaman ekonomi çok daha iyiydi şimdi durum farklı.simdi millet sıkıntılı değil reisi yedirmemeyi böyle giderse reisi bizzat kendileri secimde göçerdirler.bizim halk oportunisttir kurnazdır asla akıllı değildir ama kurnazdır vefalı falan da değildir.
Yer İmleri