Sayfa 691/1030 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    oranlardan ziyade enflasyonu 2019 sonunda ne bekliyorsunuz oran güzel 3 ayda bir alınanlarada sıfır stopaj uygulanacak herhalde.finanabankta vardı böyle maaşlı hesap aylık veriyordu ..stopaj 15 ken 0 stopaj hesap ediliyordu ..aylık alinanlarida faize koyarsan bileşik elde etmiş olunuyordu ..paranın tamamı ile yapmak bence risk , yarısı ile yapılabilir ..
    teşekkür ederim

2. muhabbeti geçmiştir belki kaçırmış olabilirim.. hesapta stopaj indirimi 30 kasımda sona eriyor ya. atıyorum 20 kasımda yıllık mevduat bağlanırsa vade dolduğunda stopaj

a) günlük bazda hesaplanır.
    b) 0 olur
    c) 10 olur

hangisi?

B)son kararim

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    muhabbeti geçmiştir belki kaçırmış olabilirim.. hesapta stopaj indirimi 30 kasımda sona eriyor ya. atıyorum 20 kasımda yıllık mevduat bağlanırsa vade dolduğunda stopaj

b) 0 olur
    c) 10 olur

hangisi?
    b şıkkı olmalı. Zira tüm eski tarihli mevduatlar stopaj indiriminden sonra dahi eski stopaj oranları ile (%10-15) sonlandırıldılar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    muhabbeti geçmiştir belki kaçırmış olabilirim.. hesapta stopaj indirimi 30 kasımda sona eriyor ya. atıyorum 20 kasımda yıllık mevduat bağlanırsa vade dolduğunda stopaj

b) 0 olur
    c) 10 olur

hangisi?
    Bunun tersi durum da stopaj 5 e düşürülmeden 1 hafta önce bağlanan mevduata %15 oran uygulandı....Banka hata yaptı mı yoksa olması gereken bu muydu bilemiyorum.....

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Biraz tik gibi oldu benimkisi. Likidite açığı tiki.
    Ama senin için önemi ne dersen ilk monetizasyon işaretini oradan alabileceğimizi düşünüyorum.
    Evet sistemin yarattığı bir açık ama bence içinde çok fazla veri saklıyor.
    Örneğin sendikasyonlar yavaşladığında veya tıkandığında burası şişiyor.
    Tahsil edilemeyen krediler çoğaldığında da yine burası şişiyor.
    Burası bir sonuç ama bu sonucu parçalarına ayırıp manalandırmak çok kolay değil.
    hmm..
    evet o sonuçlara varılabilir ama kesin bir sonuç elde edemezsin
    hele hele dolar faiz borsa üçgeninde ne olacak hiç bir sonuç elde edemezsin..

hakkaten meraktan sordum idi..
    bir ara bende takip edip durdum ama sonra pek birşey ifade etmediğini anladım..

kinayeli bir soru değildi..
    yanlış anlamadın umarım..

Bu arada kesinlikle faiz artışı beklemiyorum..
    Kesinlikle diyorum bakın..

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku

b) 0 olur
    c) 10 olur

hangisi?
    Ben D şıkkı diyorum. yani %3 yıllık stopaj ödeyeceksin. ama 1 yıl 1 gün bağlarsan 0 stopaj ödersin.

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ben D şıkkı diyorum. yani %3 yıllık stopaj ödeyeceksin. ama 1 yıl 1 gün bağlarsan 0 stopaj ödersin.
    yıllıktan kastım 366 gündü sn berk doğan.

Sayfa 691/1030 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •