hocam 50.85 üzeri güvenli bölge... 50.85 e dokunup geri çekilmiş... olası yeni tepkide üzerine çıktıktan sonra 5.92 de arkaya yaslanılabilir...çıkıp ta tutunamazsa bu seviyeler yine ceketi geri alma yeri..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
4 lot aylık alımımı yaptım..biriktirmeye devam..
OMAHALI
2022 özelinde neler gelişir bilemiyorum ama şirketin 2023 yılına kadar % 52 kapasite artısına gitmesi başlı başına satışların artacağının göstergesi gözden kaçmasın İngiltere ile imzalanan serbest ticaret anlaşması bu katalizör zaten bunun üzerine şirketimiz ingilterede satın almalara gitti ben kendi planımı 2025-2026 göre kurmaya calısıyorum yatırımların net getirisi bu sürelerde ortaya cıkacaktır. 2 milyar dolar satıs hedefi söylemişti sanırım ceo 2023de gerçekleşebilecek bir hedef gibi duruyor .
Benzer şeyleri düşünüyoruz emtia artısı marjları baskılasa da şirket bir şekilde fiyatlara yansıtır gelecekte güzel karlar acıklanacaktır endişeniz olmasın .Çine giden ihracat trenlerinin içinde buz dolapları vardıbu fiyatlarımızın uygunluğu açısından bir mesaj veriyordur her tarafa .
Bence emtia artışı çok abartılıyor.Twetterda bir arkadaş yatırımcı ilişkilerine sormuş ve maliyetlerdeki artışı yansittiklarini söylemişler.
https://twitter.com/fekonomig/status...852601350?s=19
Yer İmleri