Sayfa 691/884 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    49.40 desteği 49.44 ile test edilmiş..kırılırsa 47.74 aktıf olur.. pala ile kavga zamanı.. 50.15 te dişi 50.30 da burnu kırılır..50.85 üzerinde keyif yapılır..49.40 altında ceketi alır giderim.. iyi çalışmalar.
    Hocam Vestel için rakamlar nedir acaba, kaçta rahatlatır kaçta ceket alınıp gidilir?

hocam 50.85 üzeri güvenli bölge... 50.85 e dokunup geri çekilmiş... olası yeni tepkide üzerine çıktıktan sonra 5.92 de arkaya yaslanılabilir...çıkıp ta tutunamazsa bu seviyeler yine ceketi geri alma yeri..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. 4 lot aylık alımımı yaptım..biriktirmeye devam..
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    O vade çok uzun değilmi Vesbe için. 2022 nin beyaz eşya sektörü için sıradan geçeceğini düşünüyorum.
    2022 özelinde neler gelişir bilemiyorum ama şirketin 2023 yılına kadar % 52 kapasite artısına gitmesi başlı başına satışların artacağının göstergesi gözden kaçmasın İngiltere ile imzalanan serbest ticaret anlaşması bu katalizör zaten bunun üzerine şirketimiz ingilterede satın almalara gitti ben kendi planımı 2025-2026 göre kurmaya calısıyorum yatırımların net getirisi bu sürelerde ortaya cıkacaktır. 2 milyar dolar satıs hedefi söylemişti sanırım ceo 2023de gerçekleşebilecek bir hedef gibi duruyor .

5.  Alıntı Originally Posted by levobjk Yazıyı Oku
    Vesbe oem üretip %80-85 ihracat yapıyor. Yani ihracat yaparken ürettiği ürünler vestel marka değil. Dolayısıyla avrupada hemen hemen her ülkede müşterileri var. 2022 de beyaz eşya yurtiçinde aıradan geçebilir ama avrupada stabildir genelde, vesbe’nin asla müşteri problemi yok. %50 büyüme boşa yapılmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benzer şeyleri düşünüyoruz emtia artısı marjları baskılasa da şirket bir şekilde fiyatlara yansıtır gelecekte güzel karlar acıklanacaktır endişeniz olmasın .Çine giden ihracat trenlerinin içinde buz dolapları vardı bu fiyatlarımızın uygunluğu açısından bir mesaj veriyordur her tarafa .

6.  Alıntı Originally Posted by SİWEGA Yazıyı Oku
    Benzer şeyleri düşünüyoruz emtia artısı marjları baskılasa da şirket bir şekilde fiyatlara yansıtır gelecekte güzel karlar acıklanacaktır endişeniz olmasın .Çine giden ihracat trenlerinin içinde buz dolapları vardı bu fiyatlarımızın uygunluğu açısından bir mesaj veriyordur her tarafa .
    fiyatlara maalesef yansıtamıyorlar..bakınız 2 ay önceki fiyatlara artış ya yok yada çok sınırlı..o yüzden ben bu 6 ay sadece kendini kurtaran bir bilanço bekliyorum.. istedikleri kadar ihracat rekoru kırsın karlılık çookkk zor..ytd

7. Bence emtia artışı çok abartılıyor.Twetterda bir arkadaş yatırımcı ilişkilerine sormuş ve maliyetlerdeki artışı yansittiklarini söylemişler.
    https://twitter.com/fekonomig/status...852601350?s=19
     Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    fiyatlara maalesef yansıtamıyorlar..bakınız 2 ay önceki fiyatlara artış ya yok yada çok sınırlı..o yüzden ben bu 6 ay sadece kendini kurtaran bir bilanço bekliyorum.. istedikleri kadar ihracat rekoru kırsın karlılık çookkk zor..ytd

8. vesbe 21 haftalık ortalamalarda.
    daha önce bir kez hariç (mavi elips )hepsinde bu ortalamalar güzel destek olmuş.
    49,50 ortamanın haftalık değeri.buranın üstünde pozisyonlar korunabilir.tepki gelecekse öncelikle buradan gelmeli.

Sayfa 691/884 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •