Originally Posted by Serkan23 Yuklu altın aldim sabah sabah haziran vade Gram mı ons mu SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by altınorta Gram mı ons mu SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gram altın, aslında neticede fark yok
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Originally Posted by Serkan23 Gram altın, aslında neticede fark yok Yüklü dedin diye 1 ons kontratla 12000 tl lik islem yapmıs oluyorsun. 100 kontrat filan 1.2 milyon tl yapıyor o yüzden dedim.ok SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by altınorta Yüklü dedin diye 1 ons kontratla 12000 tl lik islem yapmıs oluyorsun. 100 kontrat filan 1.2 milyon tl yapıyor o yüzden dedim.ok SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ben ucuz olandan yaptim ons durumunu bilmedigimden bulasmadim. Hangi tahta daha derin viopta?
Tombul parmak mıntıkasındayız. Dikkatli olmak lazım.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
USDTRY out EURSUD reverse long XAUUSD 1730 short
Originally Posted by alenichev USDTRY out EURSUD reverse long XAUUSD 1730 short Zaten short degilmiydin onsta. SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by altınorta Zaten short degilmiydin onsta. SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bunlar yeni shortlar. Carsambadan olanlar elimizde kaldı Ya altın beni alacak ya da ben ona Yine tehlikeli sular. O la la
Forum Rules
Yer İmleri