Sayfa 691/919 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Seçim 2 tura ve belirszilik olarak kaldı anlık dolayısıyla daha önce yazdıklarımın hepsi geçersiz bist 100 için .

ama şunu da tekrar yazayım..

ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

2. Şunu da belirteyim enflasyon değil 2 sene en az 5 sene sürecek mevcut ekonomik poltikikalr devam edeceği gözüyor çünkü..

Enflasyon ise, 5 sene boyunca dolardan çok daha fazla artış olacak çünkü KKM sayesinde dolar 5 sene boyunca baskılanacak. yani 5 sene boyunca ortalama yıllık yüzde 50 enflasyon bekliyorum.

Ayrıca baskılanmış haliyle bile dolar anlık 19,66.

Ama neyse tekrar edeyim önceki cümlemi ( bi de sövüp tekrar rahatlamış olurum bu sayede) ..

ULAN yvşklar, bu saatten sonra ben batmayı bile göze aldım isterseniz ebenizin amna kadar düşürün hisseyi..

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. Mal gibi takılıyor kendi halinde....
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Temmuz ayında yani 2 ay sonra asgari ücretin 10 bin lira olmasını bekliyorum.

Bakan Bilgin: Asgari ücret 500 dolar bazında olacak

https://www.dunya.com/ekonomi/bakan-...-haberi-693298

6 ay sonra ise 10 bin lira çarpı enflasyon kadar olacak muhtemelen Temmuz-aralık ayı enflasyon toplamı yüzde 30 civarı olacağını beklediğim için , 6 ay sonra asgari ücretin 13 bin lira olmsını bekliyorum.

1 sene içerisinde ise , 13 bin lira çarpı yüzde 30 enfalsyon =17 bin lira olmasını bekliyorum. 2024 sonuna kadar da 20 bin lira olmasını bekliyorum .Yani özetle 1,5 sene içerisinde asgari ücretin 20 bin lira olmasını bekliyorum.

2 sene önce asgari ücret 2800 liraydı. Yani toplam 4 senede( 2021-2025 arası ) 2800 liradan , 20 bin liraya yükselmiş olacak asgari ücret .

Gerçi Sinan oğan 30 bin lira asgari ücret için bile yoksulluk sınırı demiş . 30 bin lira bile konuluşuluyorsa şu an, demek ki Ülkede yaşanan ve halen de devam eden toplam enfasyon inanılmaz seviyelerde

https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/f...masada-2070549

Enflasyon ise, 5 sene boyunca dolardan çok daha fazla artış olacak çünkü KKM sayesinde dolar 5 sene boyunca baskılanacak. yani 5 sene boyunca ortalama yıllık yüzde 50 enflasyon bekliyorum.

Ayrıca baskılanmış haliyle bile dolar anlık 19,68 oldu.

Ama neyse tekrar edeyim önceki cümlemi ( bi de sövüp tekrar rahatlamış olurum bu sayede) ..

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Temmuz ayında yani 2 ay sonra asgari ücretin 10 bin lira olmasını bekliyorum.

Bakan Bilgin: Asgari ücret 500 dolar bazında olacak

https://www.dunya.com/ekonomi/bakan-...-haberi-693298

6 ay sonra ise 10 bin lira çarpı enflasyon kadar olacak muhtemelen Temmuz-aralık ayı enflasyon toplamı yüzde 30 civarı olacağını beklediğim için , 6 ay sonra asgari ücretin 13 bin lira olmsını bekliyorum.

1 sene içerisinde ise , 13 bin lira çarpı yüzde 30 enfalsyon =17 bin lira olmasını bekliyorum. 2024 sonuna kadar da 20 bin lira olmasını bekliyorum .Yani özetle 1,5 sene içerisinde asgari ücretin 20 bin lira olmasını bekliyorum.

2 sene önce asgari ücret 2800 liraydı. Yani toplam 4 senede( 2021-2025 arası ) 2800 liradan , 20 bin liraya yükselmiş olacak asgari ücret .

Gerçi Sinan oğan 30 bin lira asgari ücret için bile yoksulluk sınırı demiş . 30 bin lira bile konuluşuluyorsa şu an, demek ki Ülkede yaşanan ve halen de devam eden toplam enfasyon inanılmaz seviyelerde

https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/f...masada-2070549

Ayrıca baskılanmış haliyle bile dolar anlık 19,68 oldu.

Sinan Oğan nın asgari ücret linkini yanlış girmişim .

30 bin lira asgarai ücret haberi ..

Sinan Oğan, "Çalışanlarımız asgari ücrete tabi edildi. Yoksulluk sınırında asgari ücreti vadediyorum. 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 30 bin liradır.

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...aadi-15758030/

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Ulan HIRSIZLAR,

Aylık enflasyon yüzde 5. Diyelim hisse burda yani 15 lirada 1 ,2,3 4 ,5 vs ay kaldı .Bakalım alım gücü olrak nereye düşüyor hesaplayyayım.

1 ay sonra , 15 lira çarpı 0,05 enflasyon =15,75 lira .

2 ay sonra , 15,75 * yüzde 5 enflason =16,57 lira

3 ay sonra 16,57 lira *yüzde 5 enflasyon =17,39 lira

4 ay sonra = 17,39 *yüzde 5 enlafuon =18,25 lira..

Vs diye gider..

Ulan diyelim 4 ay 15 lirada kaldı , bugünkü 15 liranın , 4 ay sonraki karşılığı 18,25 lira olacak enflasyon sebebiyle.

Diğer değişle diyelim ki 4 ay daha 15 lirada kaldı, o günkü yani 4 ay sonraki 15 lira nın , bugünkü alım gücü karşığı da 15- 3,25 = 13 lira. Yani hisse her yatayda kaldığı sürece bile, aslından ennfiasyon nediyle bile her gün geri geri gidiyor.

Ulan

Aynı hesaplar da bundan önceki aylar için de geçerli . Hatta daha yüksek enflasyon yaşandı ilk 4 ay.

4 ayda yani yılın başından beri yaşanan enflasyon yüzde 30 larda.

4 ay önce 46 liraydı hisse.. yani enflasyonu da koyarsak 46*0,30 enfalsyon = 59,8 liraydı.

Ulan HIRSIZLAR, Çaldığınız paraların haddi hesabı yok . Size çanak tutanlarda ayrıca sorumludur bana göre.

Hepiniz HIRSIZSINIZ.

Yüksek enflasyon hesabı burdan, 2 sene önceye kadar da yapılabilir , ki ülkede son 2 senede her şeyin fiyatı minimum 5 kat arttı.

Ayrıca yüksek enlafyon 2025 sonuna kadar da sürecek.

Enflasyon 2025'te yüzde 19,3'e düşecek

Ankete göre, beklenen faiz artışlarına rağmen enflasyon yıl boyunca yüksek seyretmeye devam edecek ve Mart ayındaki yüzde 50,5 seviyesine kıyasla 2023 sonunda sadece yüzde 46,4'e düşecek. Enflasyonun 2024 sonunda yüzde 28,8'e, 2025 sonunda ise yüzde 19,3'e gerileyeceği öngörülüyor.

https://gazeteoksijen.com/ekonomi/fi...-azaldi-176610

Ulan yvşklar.... Ulan HIRSIZLAR , 14-15 tl arası dip yatay mı yapıyorsunuz? ulan 1,2,3,4,5 vs ay önce veya 1 hafta önceki 15 tl artık 15 tl değil ki alım gücü olarak.

1 ay önceki 15 tl nin , alım gücü olarak karşılığı şu an 15 tl çarpı aylık yüzde 5 enflasyon = 15,75 tl. 5 ay önceki 15 tl nin şu anki alım gücü karşılığı , 15 tl çarpı yüzde 30 enflasyon = 19,5 tl.

basıklanmış haliyle bile, dolar 19,71 tl oldu.

Ayrıca bu ekonomik politikalar cumhur ittifakı devam ettirecek . 5 sene boyunca yani bi sonraki seçimlere kadar , aylık yüzde 5 enflasyon bekliyorum. Yıllık enflasyonun da yüzde 50-60 arası olmasını bekliyorum 5 sene boyunca, Cumhur ittifakı kazanırsa.

Çok düşük ihtimalle eğer Millet ittifakı kazanırsa bile, 2025 yılına kadar tek haneli enflsyon olmayacak , bunu zaten kendileri söylüyor.

Son düzenleme : lionnes1; 16-05-2023 saat: 12:25.

7. kendinizi bi siq mi hissediyorsunuz, anlamadım nedir bu hırsızlıklar? 600 milyon tl yani 30 milyon dolar piyasa değerine sahipsiniz, + 1% ıkına ıkına yapyorsunuz HIRSIZLAR SİZİ.

Ulan THYO SASA, gibi hisseler tavana gidiyor neredeyse bygün, hemde milyarca piayasa değerlerine sahip olmalarına ve de son 2 senede 10 kat artmlarına rağmen. Sadece bugün piyasa değerleri her birinin 20 milyar tl artıyor. Sizizn piyasa değerinden 30 kat fazlasını , onlar 1 günde kazanıyor . Ulan kendinizi ne sanıyorsunuz ulan siqtigmn HIRSIZLARI

Son düzenleme : lionnes1; 16-05-2023 saat: 19:10.

8. Hadi bakalım. Afrikaya da katılın....Bişiler satında gelin...

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 691/919 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •