Sayfa 691/999 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Bence bu iş boga piyasası çılgınlığıyla sona ermeli. Ama sadece abd değil tüm dünyada endeksler ne alırsan katla kıvamına geldikten sonra çöküş gelmeli diye düşünüyorum. En azından zirveyi katlamalı. Dow 30bini geçmeden çöküş gelse çok sıradan olur. Bunu bekleyen çok insan var. Örn. Bizdeki masa sandalye şirketlerinin ralli zamanlaması. Sevdanın son vuruşu.

Bu kriz kimsenin hazır olmadıgı zamanda gelecek. Ve sistem resetleyecek bence.
    Bence aşağıdaki kadar çılgınlık yeterli. ABDde zombi şirket sayısını Google'dan arattıran durumun vehametini görür. Çok değil, en fazla birkaç ay süre tanıyorum borsalara.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Maden Holding kurulacakmış. Maden şirketleri orada toplanıp Varlık Fonuna geçecekmiş.

https://t24.com.tr/haber/madencilik-...leniyor,907277
    Elimde duran kozaa'yı da bu hafta dağıtıp kenara çekileyim. Kardemir biraz daha durabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Elimde duran kozaa'yı da bu hafta dağıtıp kenara çekileyim. Kardemir biraz daha durabilir.

Altın, kurşun, manganez, feldspat, kaolin vs madencilik işinde ESAN Eczacıbaşı Madencilik var, halka kapalı ama ECZYT ile ortak olmak mümkün gibi, o da artmış son zamanda.

https://www.eczacibasi.com.tr/tr/ana...czacibasi-esan
    ISO 500 de 104. sıradaymış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Maden Holding kurulacakmış. Maden şirketleri orada toplanıp Varlık Fonuna geçecekmiş.

https://t24.com.tr/haber/madencilik-...leniyor,907277
    Toprağın üstü bitti sıra altında. Sonrada kulağımızın arkası

5. TOFAS hoşuma gidiyordu ama inceleyince otomobil teknolojisinin yakın gelecekte radikal şekilde değişeceğini düşünüyorum.

Elektronik kontroller daha fazla artabilir ve mekanik zorunluluk kalkabilir. Vites, fren ve direksiyon tamamen elektronik olması mümkün gibi. Peugeot- Fıat birleşmesi sonuçları da önemli.

Öte yandan mevcut fabrikayı bu paralara kurmak zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    İyi geceler herkese !!koç abey dolarları ne ara almışsın ve uzun vadeli nekadar hedefin merak ettim??
    Hisci
    Hep dolardayım
    Arada gaza gelip satıyorum
    Sonra yine dönüyorum
    Borsalar halen tepki çıkışında
    Bu iş uzun sürecek ve yeni dipler görecek düşüncesindeyim
    Dolar tl 9—10 arasına gelmeden satmam bu ortamda.

7. Tramp seçimi kaybedecek gibi duruyor. Tramp kaybederse ülkemizin durumu ne olacak hiç düşündünüz mü?

8. Günaydın. bugün gündem boş hacimsiz yatay bir seyir olacaktır. Belki hafif kar satışları görülebilir. Herkes 1200 olacak diyor bakalım pala nerede tamam diyecek

Sayfa 691/999 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •