Üstad yapı kredi yabancı fon sepeti fonu YTD bu kurala göre fiyatlanmıyor.Bu konuda bilginiz var mı?Abd kapanıs fiyatlari ertesi gün fon degerinde oluyor.Afa aft tmg gibi değil.Fon dönüşümü yaparken ciddi zararlar verebiliyor bu tür bilgilerden uzak olmak.Bugün afa aft 2gun onceki abd fiyatlari iken YTD dunku abd kapanış fiyati
CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasdag +%10 oldu.
Tarife koy, tarife ertele derken ABD piyasaları da cıvıttı.
Likit fonlar piyasalar karıştığı zaman ilk etkilenen bu fon oluyor,bugün verilerinde fonun değeri günlük % 50 azalmış,örnek getirisi ortalama 15 iken 7 olmuş![]()
Yanlış yere yazdım sildim.
Yabancı hisse senedi fonları benim de kafamı karıştırıyor. Alış yaparken hangi fiyattan alıyoruz, satış yaparken kaçtan satıyoruz tam bir muamma. Hele borsanın böyle oynak olduğu zamanlarda. YTD gerçekten de Amerikan borsalarını kapanışa göre hesaplıyor gibi gözüküyor.
Bu hafta sonu likitlerin getirisi fena değildi normale dönmüş,tabiki böyle oynak piyasada güvenirliği yok...Altın fonları tekrar coşmaya başladı,3200 üstünde ons,beklenti 3500 üstü,ama bir düzeltme yapma olasılığıda var oda 2900 demek tekrarında...ytd.
Yer İmleri