Sayfa 691/1004 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop LV

1. Altıns1 de altın borsası ile entegrasyon sağlanmalı, bu şekilde saçmalık olmamalı. +-%2 farkda işlemler durdurulmalı.

Her sabah YO larda BİAŞ da fiyatımız 2 kat değeri aştı diye açıklama oluyor, altıns1'de piyasadan ucuz veya pahalı olduğu belirtilmeli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Selo Allah belanı versin,
    Eşeğini küstürme, güzel laflar et sürekli göynünü hoş tut
    Koş olm hadi yavrum antenini silerim parıl parıl parlar gibi motive edici şeyler süylemelisin.
    Suyuniçinde kalmış eşeklere temelli moral motivasyonu kırılır cümleler sarfedilirse alıcak olanda almaz hatta elinde tutanın bile satası gelir
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eşeğini küstürme, güzel laflar et sürekli göynünü hoş tut
    Koş olm hadi yavrum antenini silerim parıl parıl parlar gibi motive edici şeyler süylemelisin.
    Suyuniçinde kalmış eşeklere temelli moral motivasyonu kırılır cümleler sarfedilirse alıcak olanda almaz hatta elinde tutanın bile satası gelir
    puhahhhahhss ..bu ne romantzm olm ...
    burda dur bence daha ilerisi fena

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Alem adamsın reis

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dün gece yazdıklarımı derinlik takip etme şansı olmayanlar için ekran görüntüleri ile anlatmaya çalıştım, bu noktadan sonra vatana millete hayırlı olsun diyorum, ya serbest piyasa yada Altıns1, bunlardan biri biri yanılıyor ama hangisi zaman gösterecek...
    Olan birşey yok, köpük azaldı sadece, makas grafiği şöyle

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın dayucuğum, dün akşam tohatlı abi ile konuşurken herif soygunun çoğunu vob ile yaptığını farkettik o yüzden konu komşu tüm mahalleli olarak vob u bıraktık
    Artık günün dibini tepesini işaretlemeyi kendin yapıcan
    Umarım çok kontrat ile terste kalmadın......spek dün herkese sihir yapıp terte bıraktı.......çok hızlı alarak zararı katlıyorlar..... çok zarar yoktur inşallah...kuyu kazar gibi pekten alıyoruz.....kepçe ile vermeyelim......geçmiş olsun tekrar.....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bende son tırtıklamaları yapıp bırakacam burayı.........yeter viopta ki palanın parasını aldık.....viop ta dolara takılacam dayuuuu
    dersin......az kontratla yapacam kısmetse gelecek hafta......
    viop30 candır, riske edilecek bir miktar ile kazanç potansiyeli çok fazla, sistem + sabır + disiplin
    Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    hizliresim sürekli bırak şeklinde, ekran görüntüsünü direkt kopyalıyorsun. Diğerlerinde dosyaya kaydedip sonra yüklemek gerekiyor.

hisse.net de dosyanın tepesine tıklayınca direkt resim açılıyor reklam gözükmüyor.
    https://imgbb.host/upload

burada da var kopyala yapıştır vs..

Sayfa 691/1004 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •