sayın islamcı arkadaş, elhamdulillah müslümanım .cuma ya gitmiyorum yada gitmiyoruz. şimdi dinden mi çıkmış oluyorum.ben şuan ki diyanetin başındaki tüccar varken karar aldım maalesef şuanki düzende dayatılan islam benim bildiğim islamın dışında,ben aynı dine mensup değilim. pazar günü ekonomist oğlu ekonomist gazze mitingi yapıyor.peh diyorum açıklanan tuik rakamları enflayon rakamları ekonomist hafız müslüman reis onaylı ,hergün yalan yalan seçim zamanları chp apoyu çıkaracak demişti babadan oğula koltuk sevdası,bize şehitler tepesi boş kalmasın edebiyatı sonrada dünyanın en azılı katilini muhatap al hatta çıkaracaklar gibi.çıkmasa da şu yapılanlar benim vicdanımıda dini inancımı da rencide ediyor.sizden ricam bu topikte amac dışında yazmayın.burda ben de bilgi paylaşımın da bulunmak isterim.gidişat gösteriyor artık hisse net okumuyacağım.arkadaşın piri sürekli kazanıyor aptal pala yı tokatlıyor yalancının mumu nereye .bi arada hergün mercedes kazanan vardı.bırakın bu işleri.
MERCEDES,dediniz de bigshort dayıyı hatırladım.Büyük traderdi...
GOGOGOOG-DIKŞIN DIKŞIN DIKŞIN-TARATARATAR der hedefi vurudu.En son ABD den gör. atmıştı.Kanımca SP500 ü o sırtlıyor.
evrim seni hiç bir zaman mükemmel yapmaz.. ortama uyum için yediğin besinlerden elde ettiğin optimal enerji düzeyi vardır.
sonsuz bir enerjin ve gücün mü varda anında seni soğkta post edindirsin.
ayrıca kutuplarda ne kadar insan popilasyonu var ?
3 bin kişi için tüm insanlığı değiştir.. evrimin ilkeleri vardır
okuyun..beyle sıkarak olmuyo
aynı evrim dinozorların sonunu getirmiştir.. evrim bir akla sahip değildir![]()
borsacı tuşa basmış ya nasip demiş
erdemir çok ilginç bir dönemden geçiyor. bence yolda çok sağlam bir haber var. longa yazıldık bakalım.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri