Sayfa 692/1000 ÝlkÝlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,529 - 5,536 arasý.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alýntý Originally Posted by MedwiG Yazýyý Oku
    Albayrak: 5,5 yýldýr yaþanan tüm olaylara raðmen ekonomimiz dimdik ayakta
    Dimdik derken neyi kastetmiþ?

2.  Alýntý Originally Posted by EREGLTUPRS Yazýyý Oku
    O aile hep futbolun içindeydi...Baba Rahmi KOÇ (Beþiktaþlý), rahmetli abi Mustafa KOÇ (Fenerli) ve Ali KOÇ...
    vehbi bey akýllý adamdý, oðlunu baþkanlýða istediklerinde ben soyadýma stadlarda küfür ettirmem demiþti

yaþasaydý ali zor görürüdü baþkanlýðý, kaldý ki koskoca holding dururken milletin aðýz kokusu çekilir mi yahu..?

Alýntý Originally Posted by EREGLTUPRS Yazýyý Oku
    O aile hep futbolun içindeydi...Baba Rahmi KOÇ (Beþiktaþlý), rahmetli abi Mustafa KOÇ (Fenerli) ve Ali KOÇ...
    Taraftarlik baska, top depistirme kulübüne baþkan olmak baska.

Efenndy75 birþeyler yazmis, biraz kývýlcýmlanir gibim oldum, emme gerisi gelmedi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alýntý Originally Posted by effendy75 Yazýyý Oku
    Faizler bu seviyelerde kalmaya devam ederse ortada ne orak kalacak ne de koyun.

Koyun demiþken, futbol iþine kendimi bildim bileli mesafeli duran aile son yýllarda fikrini ya da stratejisini deðiþtirip alaybostan takýmýnda baþkanlýk koltuðuna oynadý ve aldýlar.. bu hamlenin arka planýný daha önceki hamleleriyle birlikte düþününce enteresan öngörüler geliyor akla ðŸâ„¢â€š
    Koyuncular aslýnda buna karþýydý ama küçük kuzu inat etti. Küçüklüðünden beri en büyük hayali buymuþ. Bir yere kadar zapt edebildiler.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Koyuncular, Sapancýlar, Orakcilardan zarar gelmez, esas son 17 yilda Tarakcilar turedi, aha onlardan korkun!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    GÜNEÞE ATEÞ EDENLERÝN DÝYARI
    Gönderi
    1,154
    Bedelli sermaye artýrým hikayesini gerçekleþtirmek için bana göre millete mal satmalarý lâzýmdý, ( 2009 manþet
    Akbanta catlak sesler) ( Bu günlerde satýþ haberi ) bunu da borsayý ve bankalarý yukarý çekerek millette malý vererek bedeliyle katýlmalarýný saðlayacaklarýný tahmin ediyorum. ( çok mu paronayak mýyým neyim)
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK ÝLE MÜMKÜNDÜR !!!

7.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    akbankýn satýþ dedikodusu bile borsayý uçurdu.
    Abd malum bir olay yüzünden bazý bankalarý ve holdingleri istiyormuþ, bu iddiayý daha önce de duymuþtum, sizin dediðiniz satýþ ABD'ye mi bilmiyorum ama eðer doðruysa haber kaynaðý bu istihbaratý çok önceden saðlam almýþ demektir.

8.  Alýntý Originally Posted by cumartesi71 Yazýyý Oku
    Dimdik derken neyi kastetmiþ?
    Kamasutra bonosu sanýrým.

Sayfa 692/1000 ÝlkÝlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •