Sayfa 692/948 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Spot ve vadeli arasında ki fark kaldıraç değilmi aslında tamam bu aralar saçmaladılar eyvallah ama mantık bunun üzerine kurulu değilmi?
    Spotta aciga satis olmadigi icin tek yonlu piyasa var. O.yuzden vadeli piyasa ile korelasyonu bozuldu. Ornegin spotta pgsus 35 lira iken vadeli de 32 lira. Mesela dun sasa spotta 9.50 idi ama vadelide 9.10

Adam spotta aciga satamadigi icin mecburen vadelide bunu yapiyor.

2. Malesef toplum yaşamı sert bir şekilde düzenlenecek bence. Burada adaletli davranılmalı.

Mesela şikayetvar.com yanında kötüçıktı.com gelmiş. Kişi ilgili yere müracaat etmeden şikayetini kamuya açık bir şekilde söyleme hakkı var mı bilemiyorum. Şirketler üzerinde baskı aracı olarak kullanılma riski var.

Bir de her telefona bir özellik gelmeli ve arayan kişinin telefonunu öğrenme servisi açılmalı. Atıyorum ünlü bir kişiyi şuradan arıyorum diyerek konuşabilmek mümkün olmamalı. Muhtemelen whatsapp giderek normal telefonun yerini alır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. bir daha gelirse 20.800 lere masayı yıkar dilerim artık dow. yoksa flatleyecem yarına bırakmam
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

4. Delinmeyen destek

Delici Dirence gider

Biglong Atasözü

Boğalarım ilk hedefimiz 🎯 🎯 Lambert abeyin rakamı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Uzun vadede şirketlerin fiyatları çok artabilir, sonuçda kendi kendine yapabileceğin işler giderek kayboluyor, illa para kazanan şirketlere ortak olmak gerekecek gibi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Spotta aciga satis olmadigi icin tek yonlu piyasa var. O.yuzden vadeli piyasa ile korelasyonu bozuldu. Ornegin spotta pgsus 35 lira iken vadeli de 32 lira. Mesela dun sasa spotta 9.50 idi ama vadelide 9.10

Adam spotta aciga satamadigi icin mecburen vadelide bunu yapiyor.
    Yani bu saçmalığın sebebi açığa satış

Acaba sadece omu yoksa başka bir şey de olabilirmi?

7. Bu krizin gelişmekte olan ülkeleri çok kötü etkileyeceği söyleniyor.
    BİST 10.000 usd ye
    Yani 70.000 e gidebilir

8.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Bu krizin gelişmekte olan ülkeleri çok kötü etkileyeceği söyleniyor.
    BİST 10.000 usd ye
    Yani 70.000 e gidebilir
    Düştükten sonra, muhtemelen yerel şirketleri global şirketler alacak diye düşünüyorum.

Sayfa 692/948 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •