Sayfa 692/763 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742 ... SonSon
Arama sonucu : 6099 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    işin özeti şu;
    borsanın çıkması için müşteri lazım..
    müşterinin şartları var;
    SEÇİM VE GERÇEK DİP..
    borsanın yukarı trendi başlatması demek; kaçan halkı zorla yakalarım tekrar tecavüz ederim demektir..
    çünkü bundan sonra ancak zor kullanarak olur bu..
    Ben de müsaadenizle bir fikir belirtmek isterim, yabanci yüzde 60 da iken mali öldürmeden goturmezdi herkes dip fiyattan satacak bunlar alacak sonra aynı hikaye

Doğru bazı şirketlerin uzun yıllar edeceği karlarda satın alındı ve esasen pahali olanlar var kesinlikle ancak fiyatı kasasındaki para ve malın 1/4 u olan şirketler de var.

Bu yanlış fiyatlama ne olacak.Bence mesele yüksek faiz problemi, bu kadar yüksek faiz olmasa , her şekilde bir sonuç bulunurdu.

Şu an ne olur anlamak zor ama gerçek dip için de bence dolar bazında bakmak lazım dolar bazında bakmadan 8500 altı falan demek oldukca yanlış .

Ayrıca asgari ücrete bakın, daire fiyatlarına bakın orada çöküş de yok otomobil fiyatları da durmak bilmiyor satılıyor mu evet satıyorlar da (.Bence çokus olacaksa küresel çöküş olmalı Almanya'da ABD ye mal satamazsa Mercedes fiyatı ile Dax endeksi de düşmeli.) Dow da cokmeli o zaman ..

Şimdi o zaman şirketler de burada duramaz tek mesele faizin tatmin etmeyecek düzeye gelmesi.

Naçizane fikrim burada çok tecrübeli arkadaşlar var ben de bir hariçten gazel okumuş oldum kusura kalmayın.

Not: bende bir kaç dümbük yüzünden borsada takılanlar grubundayim yaklaşık 6 aydır benim danışman beni arayıp eurobond aldırmaya çalışıyordu geçen ben dedim sabit fikirli adamım degisimem beni arama
    Son düzenleme : Desidero74; 25-06-2025 saat: 06:05.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    HEKTS ve SASA ; 22 kat yukardalar 5.5 yılda..( şuanki düşmüş fiyat haa)

arabayı bırak şimdi..enflasyon kaç kat arttı, 5.5 yılda
    Günaydın net hatırladığım ve buara almak için dolaştığım karpuz var.

2021 de Mayıs ayı Gimsa da 30 krş kilo fiyatıydı.

Şimdi bu ay Citi gros bir hafta arayla 4,5 TL dün 4,95 TL

Çağdaş 12,95

Bazı yerlerde 17 TL Fiyatlar var bu kadar karışık yani.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Arabalar ort 70 kat artmış
    Araba satan froto 40 kat artmış
    Çok zayıf çok kötü bir performans

Bilet satan thy 35 kat artmış bilet fiyatı 80 kat artmış
    Rezalett bir borsa performansi
    Bende kabaca atmasyon 2021 den bu yana 15 kat artışı koyuyorum altındaki hesaplı diyorum kendimce atmasyon bu yumurtada dahil bu ara uygun yumurtalar geçmişe göre.Lakin kullanım zamanları kısıtlı ona yorumum pek alan yok yada alamıyorlar bu fiyata rağmen.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Birde bu kadar düşmüş %60 dan fazla tepeden hisse ortak ve patron satışı var ????

Lilak

Egeen 18 de satmayan patron 7 binlerde satıyor??????

Yani ona uygun demekki.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw dayucuğum akşam akşam güldürdün beni ya
    Lem zaten kaçabilsek 1 dakka durmuycaz buralarda
    Herif fırsat vermiyor, halk soyuldu. Herkes suyuniçinde kaldı
    Örnek Emekli maaşını alıyor ya buradamı daha uyguna yaşar Karadağ'damı yada Portekizdemi ???
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Birde sabah sabah yazayım Merkez bankalarının para basması var ilk ben buradan abd ve bizde enflasyon patlayacak demeye başlamıştım.

Günaydın bol kazançlar

Ve her durumada hazırlıklı olunmalı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Federal yargıç, Trump yönetimine 14 eyaletteki elektrikli araç şarj istasyonu fonlarını serbest bırakma talimatı verdi

Bir federal yargıç, Salı günü Trump yönetimine, 14'ten fazla eyalette elektrikli araç şarj altyapısı kurulumuna yönelik milyarlarca dolarlık fonun serbest bırakılması emrini verdi.

Washington eyaletindeki ABD Bölge Yargıcı Tana Lin, önceki Başkan Joe Biden döneminde onaylanan ve Trump yönetiminin bu yılın başlarında askıya aldığı fonların serbest bırakılması için yapılan ihtiyati tedbir başvurusunu kısmen kabul etti. On altı eyalet ve Columbia Bölgesi, Kongre tarafından onaylanan bu fonların engellenmesinin yetki aşımı olduğu gerekçesiyle dava açmıştı. Program kapsamında beş yıl boyunca eyaletlere toplam 5 milyar dolar tahsis edilmesi planlanıyordu; bunun yaklaşık 3,3 milyar doları halihazırda kullanılabilir durumdaydı.

Yargıç Lin, Arizona, California ve New York'un da aralarında bulunduğu 14 eyalet için fonların serbest bırakılmasına hükmetti. Ancak Columbia Bölgesi, Minnesota ve Vermont için ihtiyati tedbir talebini reddetti. Bu üç bölgenin, fonların derhal serbest bırakılmaması durumunda "telafisi imkânsız zarar" göreceklerine dair yeterli kanıt sunamadığı belirtildi.

Bu da büyük gol Trump için.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bende kabaca atmasyon 2021 den bu yana 15 kat artışı koyuyorum altındaki hesaplı diyorum kendimce atmasyon bu yumurtada dahil bu ara uygun yumurtalar geçmişe göre.Lakin kullanım zamanları kısıtlı ona yorumum pek alan yok yada alamıyorlar bu fiyata rağmen.
    Buradaki bazı arkadaşların duhulü bazı şeylere yetmez. Mesela borsa başlangıcından 2001 e kadar ülke hep yüksek enflasyon yüksek faiz ortamındamıydı evet. Mesela bu yıllarda MGROS-VESTL-Tüpraş hisselerinde bu zaman zarfında muazzam getiriler oldu mu oldu. Siyasette şu andan kat ve kat daha sıkıntılı durumlar oldu. Sakın bana birileri kalkıp o zaman hak hukuk falan vardı derse bende derim ki Korkmaz Yiğit ile Mesut yılmazın Türk Ticaret bankası satışı ile ilgili görüşmesi derim başka da laf etmem. Ha bunları da şu an iktidarı savunmak içinde yazmıyorum. Tatilya olayı- DISBAnk olayı- petrol Ofisi olayı- Mesela Kentbank demirbank batarken yazıktır adamlar sadece fazla devlet tahvili aldılar bilinçli batırılırken batması gereken Tekstil bank batmadı.Bu olayların göbeğindeki Mb başkanının sonra bu olaylardan hemen önce hesabını USD ye çevirdiği ortaya çıkmadı mı? Hele İhlas Finansı batıran İhlas holdinge birşey olmaması traji komiktir. Şimdi bu olayları Derviş zamanında getirilen kanunlar engelliyor.

Cidden topicteki bazı yazılar bir noktadan sonra desteksiz acayip atmasyon formatında.

Bir hekts tır gidiyor. Hekts o yükselişe başlamadan önce yatırımcısının yıllarca anasını ağlattı. Pek bilen yoktur.

Siz bu piyasada yapmanız gerekeni yapmak yerine müziğin büyüsüne yani dış seslere kapılırsanız bir gün bakmışsınız müzik kesilmiş oturacak sandalye kalmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 692/763 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •