Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Asgari ( Askeri değil ) ücrete yapılan zam oranından ben de isterem. Memura verilen 7,5 , onuda ikiye bölerek verecek. İşçi zammının tam yarısı memura. Demek ki memurların döneri iyi dönecek veya işlerini bilecekler.
    Şaka bir yana, işçiye yapılan bu asgari ücret aslında çok az. Tamam adı üstünde asgari ( en az tutar ) ama , birçok işveren bu ücretten yukarı çıkmıyor. Özellikle tekstil, gıda vb. Bugün hava çok soğuk, camdan karşıda yükselen inşaata baktım insanlar ( demircisi, kalıpçısı ) titreye titreye çalışıyorlardı. Halime şükrettim. Emek kutsaldır ve değeri mutlaka verilmelidir.
    asgari ücreti vasıfsız işçilere veriliyor. demirci kalıpçı vs ustalar sigortası asgariden yatırılsa da 2500 den aşağı almıyorlar bilginize...
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

2. https://www.youtube.com/watch?v=NZ9CGLKlwe4

Bugün itibariyle İran 2018 e hızlı giriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... .. abilerim. banucann'dan nokta atışı...
    dolarda yükseliş kaçınılmaz. herhalde.
    banucann nokta atışı banada ait,çünkü geçen hafta derinlerden haberi aldım. patronlar %20 deval garantisini alıp razı oldular. yani deval kaçınılmaz. dolarda yön mızrak gibi yukarı

4.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    asgari ücreti vasıfsız işçilere veriliyor. demirci kalıpçı vs ustalar sigortası asgariden yatırılsa da 2500 den aşağı almıyorlar bilginize...
    4500 alan usta var tanıdığım ! Aynı yerde çalışan mühendis 3000 alıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    https://www.facebook.com/karikateist...6377557126057/

Asgari Ücret zammını rahmetli açıklıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banucann nokta atışı banada ait,çünkü geçen hafta derinlerden haberi aldım. patronlar %20 deval garantisini alıp razı oldular. yani deval kaçınılmaz. dolarda yön mızrak gibi yukarı
    .. tüh yakalandık. evet sanırım 2gün önce ilk siz yazmıştınız. bilinç altımda kalmış, unutmuşum. bugün buldum yazdım.. sezarın hakkı sezar'a.. .. develüasyon için 2hafta sürem kaldı.. ya deval fırlar. usd/try yükselir. ya da bye, bye.. dolar

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/karikateist...6377557126057/

Asgari Ücret zammını rahmetli açıklıyor...
    .. bora amca siz bilirsiniz. bu komisyon (asgari ücret komisyonu) her katılan devletten harcırah alıyormu. bir sorum daha var bu komisyonda işçi temsilcilerini kim ne ye göre seçiyor. kim bunlar.?.. son sorum işçi kesimini temsil eden sendikalar hakkında ne düşünüyorsunuz. bu sendikaların mal varlukları. bu sendikacıların aldıgı üçretler ne kadardır acaba. başı ızı agrıtmamak için kısa kesiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Asgari Ücret Komisyonu ve halleriyle ilgili hiç bir şey düşünmüyorum banucan.

5 devletten, 5 işverenden, 5 adet de işçi kesiminden ...

Pandomima..

Şimdilerde üç tarafın da kurgusu (akordu) aynı elden yapılıyor.

Bestekar belli.

Şarkı belli.

İktir et.

Bak coinine sen.
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 30-12-2017 saat: 10:33.

Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •