Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 693/944 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Söylentiye göre kirayi baskasi oduyormus, iliski bitince kendisi yeni öğrenmiş.
    iki bacak arası açabildiği açıya göre kira ödenir bu piyasada..!!

2. Ayda sadece barınma için 16.100TL ödeyebilecek olan kişinin kenarda en az 2-3 milyon TL nakdi zaten vardır.

Bu kişi belli ki reklam amaçlı bir paylaşım yapmış ancak bir toplum gerçeğimizi de göz önüne sermiştir.

İnsanlar fırsatını bulduğunda, parası varken dahi borç ödemelerinden kaçmaktadır.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Ayda sadece barınma için 16.100TL ödeyebilecek olan kişinin kenarda en az 2-3 milyon TL nakdi zaten vardır.

Bu kişi belli ki reklam amaçlı bir paylaşım yapmış ancak bir toplum gerçeğimizi de göz önüne sermiştir.

İnsanlar fırsatını bulduğunda, parası varken dahi borç ödemelerinden kaçmaktadır.
    Aynen şu yoruma imzamı atarım. Pastanelere fırınlara ambalaj üreten bir firma sahibiyim. Müşterilerimden ödeme alamıyorum. Ve inanır mısınız çok samimi olduğum için müşterilerimin herşeyini bilirim. Gazı osman paşa meydanda 10 tane binası ( daire değil ) olan adam bile çıkarıp 1000 tl veremiyor haftada.
    Bu virüs olayı şunu çok iyi anlattı, bu virüs değilde deprem vb gibi bir afet olsa piyasa alacaklarımın tamamının üzerine su içmem lazım.artık vadeli iş yaptığım firmalara en az %50 fark ile ürün satacağım . Alan alır almayan almaz. Nakit ile vadeli arasında %10 fark vardı şimdi en az %50 yapacağım.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Aynen şu yoruma imzamı atarım. Pastanelere fırınlara ambalaj üreten bir firma sahibiyim. Müşterilerimden ödeme alamıyorum. Ve inanır mısınız çok samimi olduğum için müşterilerimin herşeyini bilirim. Gazı osman paşa meydanda 10 tane binası ( daire değil ) olan adam bile çıkarıp 1000 tl veremiyor haftada.
    Bu virüs olayı şunu çok iyi anlattı, bu virüs değilde deprem vb gibi bir afet olsa piyasa alacaklarımın tamamının üzerine su içmem lazım.artık vadeli iş yaptığım firmalara en az %50 fark ile ürün satacağım . Alan alır almayan almaz. Nakit ile vadeli arasında %10 fark vardı şimdi en az %50 yapacağım.
    Bu dönemin devamını çok iyi paylaştınız. Her şeyin risk primi yükselecek. Bu olay bir kez yaşandı bir daha yaşanmayacağının garantisi yok. Herkes bir şekilde önlem alacak. Mesela memur kiracı artık en değerli kiracı oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sonuna kadar haklısın bende gecen gun şahit oldum kayıncom ümraniyede şubeleri olan börekçiye mal veriyor adam aynen para yok ödeyemiyorum diyor bir yandan da işler durgun biraz borsa ya takılıyoruz diyormuş ... Takıldıgı parada bizim ömrümüzde görmicegimiz rakamlar olduğuna inanıyorum diyor kayınco ne kirli çıkı diyor...

İşin özü gerçek magdurlar varken bir grupda ikili oynuyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Maalesef,düzgün ticaret erbabını tenzih ederim ancak en basit olayda bile borcunu ödememek bizim esnaf profilinde;ticareti bilmek,uyanıklık vb adlandırılıyor,bu tiplerin anlamadığı ,imkanı olduğu halde mücbir sebeplere dayanarak ödeme yapmayanlar sistemi kitleyecek ve en sonunda kendide batacak

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kabi kartı denen bişi var hem bonus kazansınlar hem vadelendırsınler sende paranı peşin alırsın müşterilerine boyle bir kart var bakalım nasıl tepki verecekler.

sonra ne kadar dutluk var ise alır sonra vakti gelince binaları dikerim :D

Sayfa 693/944 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •