Sayfa 693/1003 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by breux Yazıyı Oku
    Garanti Bankasi hesabimdan Kare Portfoy KUB fonu almak isterken hata aliyorum sabahtan itibaren. Kare Portfoy’e ulastim, operator degisikligi yapmislar ve Garantinin sistemlerinde guncelleme yapmasi gerekiyormus.
    4-5 musteri temsilcisiyle gorustum ancak islemi bilen, anlayan cikmadi. Garanti Portfoy de kendi fonu olmadigindan ilgilenmiyor. Var mi acaba burayi takip eden bir banka calisani?
    Twitter’da yazın garantiye veya şikayet var vb sosyal medya üzerinden yazın dikkatlerini böyle çekebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    25 Ocak Pazartesi günü, kesin olmayan getiri oranımız:

NNF +0,01%
    Bist100 -0,14%
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Hayirli degilmis diyip vazgecmeli miyim? 😁 saka bir yana twitter ve sikayetvari da deneyecegim, sagolun

Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Bundan iki ay önce ben de alamamıştım sonra vazgeçmiştim demek hala değişen bir durum yok

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. mac bugün ne kapattı ?

5.  Alıntı Originally Posted by breux Yazıyı Oku
    Hayirli degilmis diyip vazgecmeli miyim? [emoji16] saka bir yana twitter ve sikayetvari da deneyecegim, sagolun
    Twitter’dan bende yazdım garanti yatırıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    mac bugün ne kapattı ?
    Tahminen -0.5 -1 arası, keşke yanıltsa

7.  Alıntı Originally Posted by breux Yazıyı Oku
    Garanti Bankasi hesabimdan Kare Portfoy KUB fonu almak isterken hata aliyorum sabahtan itibaren. Kare Portfoy’e ulastim, operator degisikligi yapmislar ve Garantinin sistemlerinde guncelleme yapmasi gerekiyormus.
    4-5 musteri temsilcisiyle gorustum ancak islemi bilen, anlayan cikmadi. Garanti Portfoy de kendi fonu olmadigindan ilgilenmiyor. Var mi acaba burayi takip eden bir banka calisani?
    ben bugün öğlen saatlerinde TCD ile Ipj fonlarımı garanti üzerinden aldım, sorun yoktu...

8. eib (+) 0.09%
    mac (-) 0.44%
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 693/1003 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •