bende maaş bankam ile çalışıyorum para gönder getir sıkıntısı olmasın diye nasıl olsa takasbank da saklanıyor yalan dolan fx şirketi gibi aldım deyip almamazlık edemez neticede al sat yapmayacaksanız miktar yuksek değilse komisyon onemli değil sonradan işlem hacminiz arttıkça eliniz güçlenir ve o nu da düşürürsünüz.
Saygılar.
Vakifbank tek gecerim...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
demekki maaşı alıp dövize çevirip ay sonuna kadar bozdur bozdur harca dönemindeymişiz meğer
dün maaşı aldım TL tuttum hata etmişimzarar sinek kadar olsa da prensip olmalıymış
nerde o soğan 5 tl olacakçılar özür dilemedi mi hala haysiyetsizler 10 lira olacak demedikleri için özür borçlular.
yaw zati PPF de duruyo o kadar da diil hani forumda ne zamandır takılıyoruz bir de öncesi var vs.
bu başlıkta eskiler de beni tanır oran peşinde koşardık ama sonra ekonomi gidişatı ve Dudu abi gibi bazı üstadlar sonrasında en azından sepet yapmanın gerekliliğini fark ettim tabi tek pişmanlığım tela yı %100 boşlamamak oldu bu durumda o da yüksek volatilite den kaynaklı zararına yeşil satmak istememem lazım olunca
Piyasalardaki hareketler bana 2001 şubatı hatırlatıyor..
Perşembe günü 3-4 puanla mı bir fışşşkırtma yapacaklar acaba..
Yer İmleri