Pasifik İnşaat reklamları dönmeye başlamış bazı kanallarda 🙂
Hadi koçum ponzi Şahap, kır şu yüksek faizin belini yarın,.. kim tutar seni..
nasıl kurtulur diye tartışıp durun..
Arkadaşlar bu akşam.yazdiklarim teorik tartışılacak fikirler.el altından kuru tutmak için 128 milyar dolar satan eksi rezerve giden yönetimden benim beklentim sıfır.sistem fırsat verdiği zaman misal geçen yılki 0.64 faizli bir yıl ödemesiz kredi ile ev almak da elbet çok akıllıca bir iş.fiyatlar patlamadan o krediyi yakalasam çok iyi olacakmış.bunlari kişisel olarak algılamayın lütfen.ben sadece borçla harcama kültürünün bu kadar yaygınlaşmasıyayginlasmasini sağlıklı bulmuyorum.yoksa elbet herkes ev de alsın araba da buna imkanı olan rasyonel bulana ne denebilir ki.ama bankalardaki emlak portföyüne bakıyorum bankaların el koyduğu emlaklara bakıyorum pek çok kredi hesap edilmeden çekilmiş.hele çok sıkıntılı bir döneme girdiğimiz şu günlerde dikkatli olunmasını tavsiye ederim.bilmeden yanlis ifadelerde bulunduysam kusuruma bakmayın.cok laf hatasız olmuyor ben de çok yazdım bu akşam.neyse gidişat bence her durumda çok kötü dikkatli olmak lazim
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ya boşverin işinize bakın , Döviz baskılayacak araç yok güvende yok , faiz iniyor ama bond faizi yükseliyor ,yersen, dolar faizi de artınca dışarıdan alınacak dövizinde faizi yükselecek...6 ile yapılan borçlanma belki 10 ile yapılmaya çalışılacak...Batı ile bağlar pamuk ipliğine bağlı, sabit sermaye de gelmiyor , sıcak para da ....
dediğim gibi tahta yapıcı değişti , 128 gaymeyi kaptıran eski tahta yapıcı yok oldu ....Şimdi başkaları tahtayı yapıyor....Su akar yolunu bulur..Taze kan olmadan da kimse gelipte bize yatırım yapmaz...Yunanistan gecelik %1000 euro cinsi faiz ödemek zorunda kaldı...!!!!
Yer İmleri