Sayfa 694/900 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by AlsatSatal Yazıyı Oku
    her kademeye 10.000 giriyorum şuan yaşanan şeyin düzeltme olduğu hissi veriyor çünkü aşırı düşürmek istese altta her kademede alıcıydım ama vermiyor yyapı eğer biraz toparlarsa ygyo çok sert yukarı ivme kazanır sonra ortada ne yılan, ne solucan alim ALLAH hiç bir canlı kalmaz.
    Bahsettiğin sürüngen geçen ay da YEŞİL topiğinde, fiyat 12 iken ısrarla millete sattırmaya uğraşıyordu. Bir de ekürisi vardı trader5858 diye, o defalarca almayın 50 kuruşa gelecek diye yazdı ısrarla. Bu da teyit edip tekrarladı aynı şeyleri. Ben de cevaben 35 TL'den de geldi, tekrar oraya dönerse yönünü, satan ya da almaya niyetli olup almayanların senin üzerindeki hakkı ne olacak diye sormuştum, cevap vermeye bile tenezzül etmeden ortadan kaybolmuştu bir süre. Şu an 24 TL görüyorsunuz YEŞİL. Ne zaman düşüş başlasa hemen bitiveriyor orada. Değişik bir ruh hali, haz alıyor insanların mutsuzluğundan sanki sosyal psikopat. Ya da bir görev verilmiş onu yerine getiriyor bilinçli olarak.
    Son düzenleme : mehmetu; 04-07-2018 saat: 12:24.

Alıntı Originally Posted by mehmetu Yazıyı Oku
    Bahsettiğin sürüngen geçen hafta da YEŞİL topiğinde, fiyat 12 iken ısrarla millete sattırmaya uğraşıyordu. Defalarca almayın 50 kuruşa gelecek diye yazdı ısrarla. Ben de cevaben 35 TL'den de geldi, tekrar oraya dönerse yönünü, satan ya da almaya niyetli olup almayanların senin üzerindeki hakkı ne olacak diye sormuştum, cevap vermeye bile tenezzül etmeden ortadan kaybolmuştu bir süre. Şu an 24 TL görüyorsunuz YEŞİL. Ne zaman düşüş başlasa hemen bitiveriyor orada. Değişik bir ruh hali, haz alıyor insanların mutsuzluğundan sanki sosyal psikopat.
    Doğru söze ne denir başka 👍👍👍👍

Tam bir klinik vak ‘ a !!! Yazık. Şu piskopata

Alıntı Originally Posted by sertmert Yazıyı Oku
    Doğru söze ne denir başka ��������

Tam bir klinik vak â€ËÅ“ a !!! Yazık. Şu piskopata
    Amacı ne bilinmez. Yapısı gereği mi yapıyor bunu, yoksa birilerinden talimat alıp bilinçli mi yapıyor o da bilinmez. Neyse, ne diyorsa tersini yapmak gerek demek ki. Böyle de bir faydası var sanki...

4.  Alıntı Originally Posted by sertmert Yazıyı Oku
    Doğru söze ne denir başka ��������

Tam bir klinik vak ‘ a !!! Yazık. Şu piskopata
    Ahanda ygyo pazarlamacıları yine ortaya çıkmaya başladı dikkat! Bi tanesi de bu.

5. A1 kapital alım tarafına geçti..
    Yyapı da finansman alım tarafında..
    Yesil %15 artışta..

Ee ne duruyorsun helva yapsana diyesim geliyor

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Bekliyorum.
    0,50 altına gelirse depo dolar.
    Kısmetimizde varsa kazanırım.
    Bu arada HLGYO takibimde.
    Y.T.D.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

7. Gördünüz mü adamların yaptıklarını?
    Malınızı ucuza kaptırmayın dostlar...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Gördünüz mü adamların yaptıklarını?
    Malınızı ucuza kaptırmayın dostlar...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Ne yapmışlar? Bizide bilgilendirirmisiniz.....

SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 694/900 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •