Sayfa 694/808 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. yattık çıktık gene..!!! kapak fotosu attık diye banlandık.!!
    longlar kapatıldı piyasayı da basmışsınız.!!!
    longlar 1702 de apar topar verildi.!!
    normalde dün ısrarla yazmıştım 1689 üstü LONG 1675 altı short bölgesi diye....!!! endeks vadeli ve bist 30 da kırmızı baralar ilk defa 4H a yansıyor diye çok demiştim.!!
    pala iyi oyun çevirdi.!!
    malumunuz ayılar boğa olmuşsa şimdi ayıya bürünenler doğru yolda mı görecez.!!

sistemsel 4H a yansıyan ilk bar bu.!!
    geçilemezse sıkıntı.!!

gün özeti de bu !!
    gün içi long için bir gram emare yok.!!!
    dün long poz açılmış olsa benim misal şuan reverse short adımında olmak gerekirdi..
    ben yapamadım ama short olanda yarın 1668 ile aylık vop fiyat açılış iyi takip etmeli.!!!

bist 30 da da heyecanlı looooo diye yazarken tabi kimse iplemediği için bizi terso hareketlere gebe olunmuş.!!
    sonuç endekste bir barlık 4h a yansıyan bu barlardan bir tane daha görürsek her iki endeksinde de aylık açılışından test etmesini beklerim.!!
    pala işini biliyor..
    1667 bist 30 da altı ve üstü diye bir durum var 1641 e kadar aylık açılış yerine kadar bu normal.!!

2.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Karlı işlem oranı yüzde 69,40 olan bu sistemi Bugün 2 kontrat ile deneyecegim....... Başarılı olursa kontrat sayısını yukarı çekerim...Başarılı olmaz ise bir kez daha terk ederim burayı....
    zülfü hocam bende buralardan geçtim hocam.!! maalesef çok iyi olmuyor sonuçları tavsiyem sistemi kulanın ama kendi trendlerinizi çiziniz.!! bende de ve kendi geliştirdiklerim dışında bir abimle beraber çok kafa yorduklarım da var ama yine de siz bilirsiniz.!!

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

İDEAL de Tiberius hocam PARA diye bir algoritma yazmış... Sanat eseri resmen.... Bu grafikte beyaz renk ile daire içine aldığım FLAT bölgesine bir şeyler uydurabilirsem.......Tekrardan bir Şans denemesi yapacagım... Küçük bir lot ile
    ne kullandığını da yazarsanız biz de ekleme için yardım cı olabilirz.!!

4.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    167,075 den long olduk..
    Zülfü Hocam hoşgeldin kendi mekanına...umarım iyisindir...
    Başladın herhalde işlemlere...
    Hayırlısı olsun, bol kazançlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Zülfü Hocam hoşgeldin kendi mekanına...umarım iyisindir...
    Başladın herhalde işlemlere...
    Hayırlısı olsun, bol kazançlar...
    Hocam başladım...Şort olacaktı...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

6.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Hocam başladım...Şort olacaktı...
    İnşallah gönlüne göre olur...

7. [IMG][/IMG]

Son sinyal
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İnşallah gönlüne göre olur...
    Hocam sistem denemesi başarlı olursa devam yoksa tekrar terk ederim bu diyarları

Sayfa 694/808 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •