MHP lideri Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanlığı'nca öngörülen programa uygun olarak aşı yaptırma karar aldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanlığı'nca öngörülen programa uygun olarak aşı yaptırma karar aldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HABERİN TAMAMINI LÜTFEN OKUYUN..TBMMDE KİMİN NE KONUŞTUĞUNA BAKIN
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...ikisi-6160899/
Meclis çatısı altında şeriat hukuku çıkışı
Danıştay bütçesi görüşmeleri sırasında AKP Milletvekili Aydoğdu, “Şeriat bizim hukukumuzdur†ifadesini sarf etti. CHP’li Koç tepki gösterince, Aydoğdu tutanağa geçen sözlerini inkar etti.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Morgan stanley, 120 milyar dolarlık varlığını almanya'ya taşıyacak -bn - bloomberg ht
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Macron: Türkiye'ye karşı AB ülkelerinin eğemenliğini savunmalıyız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Diyanet'ten yağmur duası çağrısı // kuraklığa karşı cuma namazı sonrası camilerde dua edilecek
Yer İmleri