Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben uzak borsalardaki senetlerden anlamam açıkcası.mesela faang da neden netflix vardır bilemem.aklım ermez.

ama baltic dry endex düşünce ...japonyadan mitsui osaka lines ile nippon yusen in avrupa dan hapaglloyd gemicilik şirketlerini aldım...
    gedik interactive brokerla çalışaydı devam da ederdim ama etmediler.ederlerse belki.
    not:toplam 4 gemicilik şirketi aldım biri 1000 dolardan 3 dolara düştü yatırdığım para 1 yıl dolmadan !! tekrar yazayım yazıyla....
    bin dolardan üc dolara (üstelik şirketde batmadı bilakis piyasa değeri ve özkaynakları yükseldi).
    şirketin şöyle bir sloganla yola çıktı (make the ....great again. )...
    4.şirket hapaglloyd u (rahmetli dayım çalıştığı için almıştım sırf 18 inden emekli olana dek olabilir )

not:bu forumda başarısız ticaretlerimden örnek veriyorum hep . kazandıklarımı yazmamaya gayret ediyorum.

y.t.d.
    boşver abi. canın sağ olsun.

en azından yarın öbür gün kimse kaybetmeyecek. bu da bir şeydir.

sonra pazartesi kaybetmeye devam.
    audentes Fortuna iuvat

2. Dün akşam. Pala vadeli tahtadan lotlari çekti. ( makinesi bozuldu 1 seçenek, makine para kaybetmeye başladı kime karşı kaybediyorum anlamak için deneme yaptı 2. Seçenek hangisi işinize gelirse seçin. )

Fiyat o..pu oldu 1 saniyede 500yukari aşağı vermeye çok değişik 5 saniyelik dakikalık barlar çıkmaya başladı.

Dikkatimi çekti.

Her halükarda oyun tarzında bir değişiklik geliyor olabilir. Düşecek çıkacak değil "tarz" yani alıştığınız kazandığınız sistem artık kazandirmayacak olabilir. Makineyi akort ediyor hepimizi batırmaya and içmiş nogmissiz
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xbank bankacılık endeksi 2022 yılında %116 yükseldi.

işin bknu çıkardınız yeter artık...

endeksi spek tahtasına çevirdiniz...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    boşver abi. canın sağ olsun.

en azından yarın öbür gün kimse kaybetmeyecek. bu da bir şeydir.

sonra pazartesi kaybetmeye devam.

aynen dostum. en sevdiğim günler cumartesi ve pazar artık (eskiden hiç sevmezdim ).
    yalnız burada yazmak bana stres yapıyor ..
    veri öncesi stres dağıtalım bu şarkı sana gelsin...https://www.youtube.com/watch?v=c18441Eh_WE

y.t.d.

4. Finans Merkezi
    @AnlikDoviz
    ·
    1d
    TCMB: Yurt dışında yerleşik kişilerin piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış hisse senetleri net satımları 32 milyon dolar

5. Kanalizasyonda kaçak var.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dün akşam. Pala vadeli tahtadan lotlari çekti. ( makinesi bozuldu 1 seçenek, makine para kaybetmeye başladı kime karşı kaybediyorum anlamak için deneme yaptı 2. Seçenek hangisi işinize gelirse seçin. )

Fiyat o..pu oldu 1 saniyede 500yukari aşağı vermeye çok değişik 5 saniyelik dakikalık barlar çıkmaya başladı.

Dikkatimi çekti.

Her halükarda oyun tarzında bir değişiklik geliyor olabilir. Düşecek çıkacak değil "tarz" yani alıştığınız kazandığınız sistem artık kazandirmayacak olabilir. Makineyi akort ediyor hepimizi batırmaya and içmiş nogmissiz
    XBANK ve bankalar aynen dediğin gibi
    buda pozlar toplu ve kontrölde demek
    istediğini yapar
    Bunu bilmek çok zor
    Buradan da kolay kolay spot hissede alıcı çıkmaz
    çoğunluk Banka hisseleri vermiş olur
    O zaman ne yapacak

Mühtemel
    spek tahtalarda ne oluyorsa o olur
    yanı Bankalarda batmak an meselesi olur

7. Sanki raporlar perşembeleri oluyordu bu hafta cuma olmuş. Faiz düşüşü özkaynaklara yansımış olabilir.

Kamu Mevduat

Yabancı Mevduat

Yerli Mevduat
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Gerçek yabancı traderlerin TL aleyhine pozisyonları artmış, herifler döviz gönderiyor ama vadeli geri alım sözleşmesi ile kendilerini korumaya alıyorlar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •