Sayfa 694/990 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ateş topunun elden ele taşınacağı, tutanın elini yakacağı günler...
    tam olarak papaz kimde kaldı oyunu oynanıyor bu aralar. her tahtada geçerli değil tabi bu

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi teknikçi milleti kazıklamaz diye bir kural yok. Hele yanıldım diyemiyorsa... Suç aslında onun da değil, bedava peynir peşinde olanın...
    iyi teknikçi(?) bir twittercının geçenlerde vioptan 3m zarar edince seri şekilde eğitim vermeye başlamış diye bir dedikodu vardı son zamanlarda. ne kadar gerçek bilmem.

3. Günaydin arkadaşlar
    bir hafta kadar piyasalardan uzak kaldık
    bugün tekrar başlangiç yapıyoruz
    herkese bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Bugün (Pazartesi ) borsa ne olur , a dostlar
    Malum , son bir haftada kötü dayak yedik.
    Her defasında aynı şeyi yazıp dayak yiyiyoruz ama, bence bankalarla bir tepki vermesi lazım artık.

Yarın AKBNK'la banka bilançoları başlıyor.

Muazzam bir kar bekleniyor Akbank'ta.. Fitili o ateşleyebilir. Geçen hafta yabancının en çok sattığı hisse olmasına rağmen.

Cuma günü dipten 62 kuruş tepti (bir çok şirket gibi).

Gelecek bilançoyla 1,4 yıllık karına denk gelecek piyasa değeri. Banka böyle fiyatlanmaz.

Neyse, herkese bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Selamun Aleyküm
    Pahalı ya da ucuz olan Endeks olduğuna inanmıyorum, hayat pahalı enflasyon düştü diye açıklama yapan maliye bakanımıza inat eder gibi ekmeğimiz 4 tl iken 5 tl oluyor bu ne demek otomatikman %25 !!
    şöyle bir durum var endeks düşmeye ilk başlarda STOP yapamayan hisse yada ters pozda yakalanan bekleyemeyene ise çok pahalı.

6. Herkese keyifli bereketli hafta dilerim..

7. Günaydın.
    3 gün tatil yapalım dedik bistin içinden geçmişsiniz. (Bozkurt abey sen mi sattın?)
    Hazırsanız endeksi kaldırıyorum. Sıkı tutunun

8. Bu topik BIST on bin falan göremez. Adamakıllı ilk direncte millet yusuf yusuf oluyor. Silkinin, kendinize gelin. Viopcular için durum farklı doğrusu... Para yönetimini iyi yapmayanı oyun dışına alacaklar. Yüzde birini çeviren on binde birine döndürse iyi olur. Short long seçimi kişinin kendi sistemine bağlı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 694/990 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •