Günaydin arkadaşlar
bir hafta kadar piyasalardan uzak kaldık
bugün tekrar başlangiç yapıyoruz
herkese bol kazançlar
Her defasında aynı şeyi yazıp dayak yiyiyoruz ama, bence bankalarla bir tepki vermesi lazım artık.
Yarın AKBNK'la banka bilançoları başlıyor.
Muazzam bir kar bekleniyor Akbank'ta.. Fitili o ateşleyebilir. Geçen hafta yabancının en çok sattığı hisse olmasına rağmen.
Cuma günü dipten 62 kuruş tepti (bir çok şirket gibi).
Gelecek bilançoyla 1,4 yıllık karına denk gelecek piyasa değeri. Banka böyle fiyatlanmaz.
Neyse, herkese bol kazançlı güzel bir hafta diliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Selamun Aleyküm
Pahalı ya da ucuz olan Endeks olduğuna inanmıyorum, hayat pahalı enflasyon düştü diye açıklama yapan maliye bakanımıza inat eder gibi ekmeğimiz 4 tl iken 5 tl oluyor bu ne demek otomatikman %25 !!
şöyle bir durum var endeks düşmeye ilk başlarda STOP yapamayan hisse yada ters pozda yakalanan bekleyemeyene ise çok pahalı.
Herkese keyifli bereketli hafta dilerim..
Günaydın.
3 gün tatil yapalım dedik bistin içinden geçmişsiniz. (Bozkurt abey sen mi sattın?)
Hazırsanız endeksi kaldırıyorum. Sıkı tutunun![]()
Bu topik BIST on bin falan göremez. Adamakıllı ilk direncte millet yusuf yusuf oluyor. Silkinin, kendinize gelin. Viopcular için durum farklı doğrusu... Para yönetimini iyi yapmayanı oyun dışına alacaklar. Yüzde birini çeviren on binde birine döndürse iyi olur. Short long seçimi kişinin kendi sistemine bağlı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri