Sayfa 695/1006 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    ne alakası var ya, adamın vereceği her 0.01 puan ona zarar, vermeyeceği her 0.00001 puan ona kar.

yapmak ister mi ?

müşteri odaklılık demek müşteriden edeceği kardan vazgeçmek demek değildir !

biraz tüccar gibi düşünün yapmayın gözünüzü seveyim.

hakkınızı arayın..

ağlamayana...

syg,

ytd.
    Müşteri odaklı olmasın kar etsin ama telefona ve e-maile cevap vermemek dahil mi buna şube kapanış saatinde 3 dakika kala şubeye ıslak imza atmanız gerekiyor demek mesela nasıl bir anlayış oluyor .

Siz banka çalışanı olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by MURAT64 Yazıyı Oku
    doların fiyatı türkiyedemi belirleniyor diye düşünüyorsanız bilgilerinizi yeniden check edin 2016 temmuz amerikada 10 yıllık faizler 1.50 almanyada 0.30 civarındaydı şimdi ise Amerika 2.90 almamyada 0.65 civarlarında ben doların düşeceği savımın dayanağı amerikayı büyük bir kriz bekliyor burdan yola çıkarak dolar alınmaz diyorum bunu trumpta biliyor onun için ticaret savaşları başlattı dolar düşecek söylemimin dayanağı budur
    Söylediklerini doları olan düşünüyordur herhalde. Sizin derdiniz vatandaşın birikimini kollamak değil, hükümet politikaları doğrultusuna millete dolar sattırmak.

Ben de diyorum ki 2 sene önce doları sattıranlara da bir eleştiride bulundunuz mu? Kesinlikle hayır. Görülebilir bir gelecekte cari açığımız ve siyasal istikrarsızlık nedeniyle tl zayıf kalacak bu kesin. Diyorsanız dolar tehlikeli, bu TL güçlenecek anlamına gelmez, başka dövizler var, euro var, pound var, yuan var, isviçre frangı var, ruble var. tl değil bunlar alınabilir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben takıyorum ve rest diyorum sisteme abbas gidene kadar 1 Cent koymam isterlerse %20 Tl faizi versinler.
    dövizini bozdur dediğim yok zaten, Abbas faizi indiricem dedi 500 baz puan arttı bu nedenle söylediklerini ciddiye alan olmaz diyorum.Hans ,George ''hadi bize bye '' der ondan sonra Memo yu ayaklarına gönderir ''reis etti siz etmeyin'' dedirtir ''al gülüm ver gülüm'' anlaşırlar.Bizim cahil takımı da ''nasıl da posta koydu ama gavura'' der durur avunur.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Orda enflasyon 0 bizdeki gerçek enflasyon enaz%25 onu neremize sokucaz diye soran yok.
    faiz inerse enflasyonun ineceğine inanıyorsan normal !

5. Bankacı olan arkadaş yine düşük oran vermesi normal kendi için haklı diyor .

Ulaşmak istediğiniz zaman irtibat yollarından ulaşacak imkanı Yok ise ne yapmak lazım .

Her temditte işten izin alıp şubenin olduğu yere gitmek mi lazım sizlere göre .

Burada bir sürü mt var cevaplamak isteyen varsa seve seve dinlerim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Dün CB açıklama yaptı yine.
    Seçimden sonra enflasyon, işsizlik ve faiz için gereken yine yapılacak diye.
    Eğer gerçekten yine zamanından çok önce bir faiz indirimi yapılacak olursa mevduatlar çöp olur.
    1-2 haftada dolar, tl mevduatından aldığımız yıllık faizi hiç edebilir.

Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Dün CB açıklama yaptı yine.
    Seçimden sonra enflasyon, işsizlik ve faiz için gereken yine yapılacak diye.
    Eğer gerçekten yine zamanından çok önce bir faiz indirimi yapılacak olursa mevduatlar çöp olur.
    1-2 haftada dolar, tl mevduatından aldığımız yıllık faizi hiç edebilir.
    Bu açıklamayı TCMB'nın bağımsız kararlar alamayacağı nın teyiti olarak görüyorum. Bizler zaten biliyorduk değişmediğini, değişmeyeceğini, ancak borç para veren yabancılar bugün uyanıp durumu değerlendirdiklerinde tepkilerinin hiç hoş olmayacağını tahmin ediyorum.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Müşteri odaklı olmasın kar etsin ama telefona ve e-maile cevap vermemek dahil mi buna şube kapanış saatinde 3 dakika kala şubeye ıslak imza atmanız gerekiyor demek mesela nasıl bir anlayış oluyor .

Siz banka çalışanı olarak bunu nasıl değerlendiriyorsunuz

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Bayram öncesi Denizbank tan hem de başka bankaya EFT yapmak için limit yetmiyordu. Şube her türlü yardımcı oldu, benimle ilişkisini bozmadı. Yarın bir gün kendilerinde oranlar yukarı giderse geri dönmem için yol yaptı. Vakıfbank örneği bunun tam tersi olmuş gibi görünüyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 695/1006 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •